20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor.  Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı diziye yeni katılan karakterler hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Projeye yeni dahil olan Karabay karakterini Okan Şenozan canlandırıyor. Peki Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Es film imzalı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 11. yeni bölümüyle ekranlara gelirken dizinin takipçileri yeni oyuncuları ve karakterler hakkındaki ayrıntıları merak ediyor. Yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları dizide Okan Şenozan canlandırdığı Karabay karakteri seyircinin ilgisini çekti. Peki, Barbaroslar Karabay kim? Karabay'ı oynayan Okan Şenozan kimdir, nereli, kaç yaşında?

BARBAROSLAR KARABAY KİM?

Karabay Memlüklü Devleti'nin İskenderiye'de görevli emiridir. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Karabay rolünü Okan Şenozan canlandırmaktadır.

 

OKAN ŞENOZAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Okan Şenozan (d. 29 Mart 1968, Adana), tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı. İlk, orta ve liseyi Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. 1986 yılından itibaren seslendirme yapmaya başladı. 1991 yılında A.Ü.D.T.C.F tiyatro bölümü oyunculuk dalından mezun oldu.İlk oyunculuk deneyimini Sahra isimli dizi ile gerçekleştiren Okan Şenozan daha sonra Bizim Evin Halleri ve Unutma Beni isimli dizilerde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. En son rol aldığı dizi Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisidir, bu dizide Şahin karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Ankara doğumlu, aslen de Ankaralıdır.Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Karabay Okan Şenozan kimdir?

Okan Şenozan (d. 29 Mart 1968, Adana), tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı. İlk, orta ve liseyi Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. 1986 yılından itibaren seslendirme yapmaya başladı. 1991 yılında A.Ü.D.T.C.F tiyatro bölümü oyunculuk dalından mezun oldu.İlk oyunculuk deneyimini Sahra isimli dizi ile gerçekleştiren Okan Şenozan daha sonra Bizim Evin Halleri ve Unutma Beni isimli dizilerde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. En son rol aldığı dizi Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisidir, bu dizide Şahin karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Ankara doğumlu, aslen de Ankaralıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasemin Mıstıkoğlu kimdir? Yasemin Mıstıkoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Yasemin Mıstıkoğlu kimdir? Yasemin Mıstıkoğlu kaç yaşında, aslen nereli?