16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Burak Özçivit Rusya’yı kasıp kavurdu! Yüzlerce hayranı etrafını sardı!

Burak Özçivit Rusya’yı kasıp kavurdu! Yüzlerce hayranı etrafını sardı!

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, Rus sinemasına adım attı. Ünlü oyuncu, yılbaşı temalı film serisi Yolki'nin 11. Bölümünde oynadı. Filmde kendisini canlandıran Özçivit'e Kristina Babuşkina ve Ruzil Minekaev eşlik etti. Ünlü oyuncuyu çekimler sırasında yüzlerce hayranı takip etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burak Özçivit Rusya’yı kasıp kavurdu! Yüzlerce hayranı etrafını sardı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Atv dizisi 'Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in şöhreti ülke sınırlarını aştı. Rol aldığı projeler yurt dışında yayınlanmaya başladıktan sonra her ülkede büyük bir hayran kitlesi oluştu. Orta Doğu, Latin Amerika, Meksika, Rusya'da en sevilen oyunculardan biri haline geldi. Her adımı olay oluyor, özel davetlere katılıyor, hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta da Rusya'da bir projede rol aldı. Özçivit, Rusya'nın popüler yılbaşı temalı film serisi Yolki'nin 11. bölümünde oynayarak Rus sinemasına adım atmış oldu. Filmde kendisini canlandıran Özçivit, çekimleri Tataristan'ın Almetyevsk şehrinde gerçekleştirilen ve Külkedisi masalından esinlenilerek oluşturulan bir hikayede rol aldı.

Özçivit'e filmde Kristina Babuşkina ve Ruzil Minekaev eşlik etti. Rusya'nın popüler oyuncularıyla kamera karşına geçen Özçivit'e ilgi büyüktü, ekip arkadaşları ve hayranları tarafından çok iyi ağırlandı.

'Kuruluş Osman' dizisiyle tüm dünyada tanınan Özçivit'in adını bundan sonra yurt dışında daha fazla duyacağız gibi görünüyor.

RESMİNİ ÇİZDİLER

Burak Özçivit, Rusya'ya gittikten sonra her adımı hayranları tarafından izlendi. Ünlü oyuncuyu havalimanında karşılayan hayranları çekimlerin gerçekleştiği mekanın önünde saatlerce bekledi. Kimi Özçivit'in portresini çizmişti, kimi de ellerinde oyuncunun fotoğrafları imzalatmak için bekliyordu. Özçivit, her yaştan fanını karşısında görünce çok sevindi. Kimseyi kırmadı, çocuklarla özellikle ilgilendi, herkesle fotoğraf çektirdi

Ünlü oyuncu için yöresel yemekler yapıp getirenlerin yanı sıra hediyelerini ulaştırmak isteyenler de vardı. Özçivit, aracına binene kadar yüzlerce hayranı etrafını sardı ve bu anları an be an kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCG GÖKSU fırkateyninde gururlandıran anlar! SAT personeli yerini aldı

TCG GÖKSU fırkateyninde gururlandıran anlar! SAT personeli yerini aldı