19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Zangoç'un ipi çekiliyor!

Zangoç'un ipi çekiliyor!

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm, 3 Nisan Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Diriliş Ertuğrul'u internet üzerinden seyretmek isteyenler, Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm full izle, Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm tek part izle tarzında aramalar yapmaya devam ediyor. TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, bu hafta da yine heyecanın ve aksiyonun hiç bitmediği bir bölümle ekranlara geldi. Peki, Ertuğrul son bölümde neler oldu? İşte, Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zangoç'un ipi çekiliyor!

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm, heyecan dolu bir sonla biten 141. bölümün ardından heyecanla bekleniyordu. Hafta içinde yayınlanan fragmanlar ise milyonlara varan izlenme rakamlarına ulaştı. Bu hafta Ertuğrul Alıcak'ı yakaladı ve Albastı'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaştı. Ertuğrul, Albastı'nın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Gündüz'ün yaralanması obadaki herkesi çok üzmüştü, Gündüz iyileşebilecek mi? Kayı obasından göçmek için yola çıkan Hafsa, yolda hiç beklenmedik bir biçimde baskına uğradı. Hafsa ve ailesi bu baskından kurtulabilecek mi? Tüm bu sorular ve yanıtları 3 Nisan Çarşamba akşamı, Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölümde. İşte Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm...

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm özeti

Ertuğrul Bey, Alıncak ve Albastı’yı Mergen’i kurtarmak için yaptığı baskında elinden kaçırmış, oğlu Gündüz’de yaralanmıştı. Fakat intikam için yeni bir oyun kurmuş, Alıncak’ı tuzağına çekmeyi başarmıştı. Dragos'un tertibi başkaydı;  Mergen'in son yazdığı mektupta güya Keykavus'un Söğüt kırsalında olduğunda bahsediliyordu...  Tabi ki bu Alıncak için bir tuzaktı... Dragos'un Beybolat'la (Albastı) kurduğu tertipse Ertuğrul’un Alıncak’ı tuzağa çekip öldürmesi ihtimali üstüne kuruluydu. Bu minvalde Dragos  bu tuzağın yerini Beybolat'a haber verecek, Beybolat da hemen ardından yorgun düşmüş Kayılara saldırıp Ertuğrul'u öldürecekti... Fakat Alıncak kendisi de bilmeden bu oyunu bozdu; Dragos'u yollamadı. "Sen de bizimle geliyorsun" dedi... Ertuğrul Bey’in planı işe yaradı ve Alıncak’ı yakaladı. Sıra Dragos ve Albastı’ya gelmişti.Karşı tarafta Beybolat (Albastı) Kayı obasına karıştırmak için Bamsı üzerinden yaptığı planlarda Sırma’yı kullanmaya başlamıştı. Yaptığı ziyaretlerle Hafsa’yı işleyen Sırma, Bamsı’nın ailesinde Kayı obasından göçme fikrinin oluşmasını sağlamıştı. Peki tüm bunların sonucunda Alıncak, Albastı’nın kim olduğunu Ertuğrul Bey’e söyleyecek mi? Dragos-Beybolat ittifakı nereye taşınacak? Dragos’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı ve tabii Bamsı, Kayı obasından göçecek mi?

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm 1. fragmanı

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm 2. fragmanı

Diriliş Ertuğrul 142. yeni bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Ertuğrul Bey, Mergen’in Alıncak tarafından yakalandığını öğrenir ve hem Mergen’i kurtarmak hem de Alıncak ve Beybolat’ı bulup yeğeni Süleyman’ın intikamını almak ister. Dragos üzerinden bir oyun kurarak Alıncak’a ulaşmak isteyen Ertuğrul Bey, daha önce Hülagü Han tarafından gönderilmiş gerçek bir buyruğu Uranos’a vererek onlara iş birliği teklif eder ve buyruğu Alıncak’a götürmesini ister. Bunun karşılığında da Moğollara karşı kalelerini koruyacağını söyler.

Uranos buyrukla birlikte Alıncak’a giderken Ertuğrul Bey ve Alpleri gizlenerek Alıncak ve Albastı’yı bulur. Mergen’i ellerinden kurtarır fakat Gündüz yaralanır. Peki Gündüz yaşayabilecek mi? Ertuğrul Bey, Albastı ve Alıncak’ı öldürebilecek midir?
 
Dragos elindeki tüm fırsatları kaçırıp çaresiz bir şekilde beklerken yeni bir oyun kurmak ister. Beybolat’ı takip ederek onu gizli bir mahzen de kıstırır ve gerçek Dragos’un kendisi olduğunu açıklar. Babasını Ertuğrul Bey’in öldürdüğünü söyleyerek kışkırtır ve işbirliği teklif eder. Bu görüşmeden yeni bir şer ittifakı oluşur. Peki Dragos’un Beybolat üzerinden yapacağı yeni oyun nelerdir?
 
Oba da Beybolat’ın emriyle Hafsa ve Selcan’ın arasında nifak tohumları eken Sırma yavaş yavaş kurduğu oyunun neticelerini alır. Selcan ve Hafsa’nın Sırma’nın kurduğu oyun sonucu kavga etmesi obada gerilimi arttırır. Selcan ve Hafsa’nın arasında yaşanan bu gerilimin sonucu ne olacak?

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Miraç Kandili'nde sema ilgi gördü

Miraç Kandili'nde sema ilgi gördü