19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Bamsı ve oğlu Aybars ölüyor mu?

Bamsı ve oğlu Aybars ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Nisan çarşamba akşamı yayınlanan son bölümün ardından pek çok Ertuğrul hayranı Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Dizinin yeni bölümüyle ilgili ipuçları almak isteyen dizi severler, Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı tarzında aramalar yapıyordu. Ama bekleyiş uzun sürmedi ve Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte o fragman ve Ertuğrul son bölüm...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bamsı ve oğlu Aybars  ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren Ertuğrul hayranları tarafından yoğun bir şekilde izleniyor. TRT1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlanan son bölümüyle yine izleyicilerine nefes kesen anlar yaşattı. Bamsı oğlunu kurtarmak için Alıncak'ı Dragos'a götürmeyi kabul etti. Sağ alim oğlu Aybars'a kavuşan Bamsı, tam oradan uzaklaşmak üzereyken, bunun bir tuzak olduğunu ve Dragos'la Alıncak'ın birlik olarak, oğlunu ve kendini öldüreceğini öğrendi. Hem heyecanlı hem de duygusal olaylara sahne olan 143. bölümün ardından, şimdi Diriliş Ertuğrul hayranları yeni bölümde neler olacağı ile ilgili ipuçları almak için Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Bamsı ve oğlu Aybars kurtulabilecek mi? İşte yeni bölümle ilgili ipuçları veren Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı ve kaçıranlar için Ertuğrul son bölüm...

Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölüm fragmanı

Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Ertuğrul Bey, kurduğu tuzakla Alıncak’ı kendine doğru çekmiş ve onu yakalamıştır. Onu takip eden Beybolat Bey ise “Albastı” kimliğinin ortaya çıkmaması için Alıncak’a öldürücü bir ok atıp ağır yaralamış fakat Ertuğrul bey ve Alpları Alıncak’ı tedavi etmiştir. Peki Alıncak, Beybolat’ın gerçek kimliğini itiraf edecek mi?
 
Öte yandan Ertuğrul Bey şüphelendiği Zangoç’a bir oyun kurmuş ve onun Uranos’la bağlantısını ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşen Zangoç, Uranos’u Ertuğrul Bey’in tuzağına göndermiştir. Ertuğrul Bey ise Uranos’u yakalamıştır. Peki Uranos, Dragos’un Zangoç olduğunu itiraf edecek mi ?
 
Beybolat Bey, Kayı obasında fitne çıkarmak için kardeşi Sırma’yı görevlendirerek Hafsa ve Selcan’ı birbirine düşürmeyi başarmıştı. Bamsı’nın Alpbaşılıktan azledilmesi ve Alplığı bırakmasıyla gerilim artmış, Hafsa obadan göçmek istemişti. Hain oyunlarıyla kayı obasını yıpratmaya çalışan Beybolat’ın son oyunuysa Söğüt yolunda Bamsı’nın ailesine saldırarak Aybars’ı kaçırmak olmuştu. Bu durumu öğrenen Bamsı pusatına sarılmış ve oğlunu kaçıranların peşine düşmüştü. Peki Bamsı, oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? Aybars yaşayacak mı?
 
Ertuğrul Bey, Zangoç’u zindana attırmıştı. Zangoç zindana götürülürken beklenmedik bir şekilde Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralamıştı. Peki Melikşah ve Oğuz hayatta kalabilecek mi? Zangoç’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?

Ertuğrul 143. son bölüm izlemek için buraya tıklayın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Valiliği'nden mazbata açıklaması!

İstanbul Valiliği'nden mazbata açıklaması!