19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin "Hiçbir fidye şehitlerimin kanına bedel olamaz"

"Hiçbir fidye şehitlerimin kanına bedel olamaz"

Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümün ardından pek çok Diriliş Ertuğrul hayranı yeni bölümde neler olacağını merak ediyordu. Zangoç'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması ve Bamsı'nın oğlu Aybars'la birlikte kurtulması izleyenleri sevince boğmuştu. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte, Dirilik Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı ve kaçıranlar için Ertuğrul son 144. bölüm...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Hiçbir fidye şehitlerimin kanına bedel olamaz"

Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili ipuçları veren Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Çarşamba akşamı milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranlarına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, son bölümle yine geleneği bozmadı. Uzun zamandır, beklenen pek çok sorunun yanıtını bulduğu bölüm, izleyicilerinden de tam not aldı. Bu heyecan dolu bölümü izleyemeyenler ise, şu saatlerde Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? Ertuğrul son 144. bölüm full izle tarzında aramalar yapıyor. İşte, Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı ve Ertuğrul son 144. bölüm...

Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? 

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.
 
Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u  ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?
Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı   Bamsı’nın oğlu Aybars  karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder  ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler. 
 
Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. Peki Ertuğrul Bey Bamsı ve oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? İlbilge Hatun abisi Beybolat’ın gerçek yüzünü görecek mi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vize alacaklara kötü haber! Onay verildi

Vize alacaklara kötü haber! Onay verildi