19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Erkenci Kuş bu akşam neden yok

Erkenci Kuş bu akşam neden yok

Erkenci Kuş bu akşam neden yok? 6 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanması beklenen Erkenci Kuş yeni bölümün Star TV yayın akışında olmaması Erkenci Kuş hayranlarını oldukça üzdü. Yayınlanan son bölümde Can Sanem'e evlilik teklif etmişti. Heyecanla beklenen yeni bölümün bu akşam yayınlanmayacağını öğrenen pek çok dizi sever, internette Erkenci Kuş bu akşam neden yok 6 Nisan ? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? araştırması yapıyor. Peki, Erkenci Kuş final mi yapıyor? İşte, detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erkenci Kuş  bu akşam neden yok

Erkenci Kuş bu akşam neden yok 6 Nisan ? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? Bugün pek çok Erkenci Kuş hayranının aklında bu soruların yanıtı var. Star TV eklarında cumartesi akşamları yayınlanan Erkenci Kuş dizisi kısa zamanda izleyicilerin büyük beğenisini topladı ve sıkı takip edilen diziler arasına girdi. Bir reklam ajansında, Can ve Sanem'in çekişmeli aşkının heyecanlı ve eğlenceli öyküsünü konu alan Erkenci Kuş, sosyal medyada da çok konuşulan konular arasına girdi. 30 Mart akşamı yayınlanan son bölümde Can Sanem'e evlilik teklif etmiş, herkes bu teklife çok şaşırmıştı. Sabem'in vereceği cevap ve bundan sonra yaşanacak gelişmeler, dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyordu. Ancak Star TV yayın akışında bu akşam Erkenci Kuş dizi bulunmuyor. Peki, Erkenci Kuş bu akşam neden yok 6 Nisan ? Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman? İşte, pek çok Erkenci Kuş hayranının aklında olan o soruların yanıtları...

Erkenci Kuş bu akşam neden yok?

Erkenci Kuş dizisinin bu akşam ekranlarda olmayışıyla ilgili Star Tv hesabından resmi bir açıklama gelmemekle birlikte, dizinin senarist değişikliğinden dolayı bu hafta yayınlanmayacağı konuşuluyor.

Erkenci Kuş 37. bölüm ön izleme

Erkenci Kuş 37. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman?

Erkenci Kuş sadece bu hafta cumartesi ekranlarda olmayacak. Haftaya yine heyecan ve eğlencenin kaldığı yerden devam edeceği yeni bölümün tarihi ise 13 Nisan.

Erkenci Kuş son bölümde neler oldu?

Can, Sanem’e evlilik teklifi ediyor. 
Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asansörlü binalarda oturanlar dikkat! Zorunlu hale getirildi

Asansörlü binalarda oturanlar dikkat! Zorunlu hale getirildi