19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Masadaki hain kim?

Masadaki hain kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı, bu hafta yine nefes kesici bir bölüm izleyeceğimizin garantisini veriyor. Dizinin hayranları ise, yoğun bir şekilde 132. bölüm fragmanını araştırıyor. 2 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde İlyas ve Hızır, Akif'i ortadan kaldırmak için plan yapmış ancak Alparslan'ın tehlikede olması bu planı bozmuştu. İşte, heyecan dolu bölümün habercisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı ve kaçıranlar için EDHO son bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masadaki hain kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren çok büyük bir izlenme oranına ulaştı. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eskıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her hafta milyonlarca izleyiciye nefes kesen anlar yaşatıyor. Yayınlana  son bölümde Akif'i yakalamaya çok yaklaşan İlyas ve Hızır, Alparslan'ın tehlikede olduğunu öğrenmeleriyle bunu gerçekleştirememişlerdi. 9 nisan akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ise, Kednilerine ihanet eden biri olduğundan emin olan Hızır, bu haini bulmak için harekete geçer. İşte, gerilim ve aksiyonun hiç bitmediği bir bölümün habercisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı ve izleyemeyenler için EDHO son bölüm...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı

"İhanet eden kimin oğlu olursa olsun gözünün yaşına bakmam; öldürürüm!

Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır.

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. bölüm fragmanı izlemek için buraya tıklayın

EDHO son bölümde neler oldu?

Beklenmedik sürpriz

Akif'in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas'ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif'in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif'le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan'ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır. Fedailerin bir numaralı adamı ile buluşmak üzere gittiği yemekte, sevdiği kadının hain olduğunu söyleyen bir notla karşılaşan Alparslan'ın öfkesini dindirmek kolay olmayacaktır. Başına gelenlere karşılık masa üyelerine savaş açan Zeki Sivri, sokakları kan gölüne çevirmeleri için dostlarına haber uçurur. Ünal Kaplan ise, masasındakilere düzenlenen suikastların önüne geçemezse liderliğine zarar geleceğini bildiğinden Mesut ile tekrar pazarlığa oturacaktır. Bu pazarlık sonucunda Zeki'nin adresini elde edemezse Hızır'ın tehditlerinin lafta kalmayacağının da farkındadır.

EDHO son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te belediye otobüsü devrildi!

Gaziantep'te belediye otobüsü devrildi!