19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin GOT'da savaş böyle başladı

GOT'da savaş böyle başladı

Milyonlarca izleyicinin nefeslerini tutarak izlediği 2. bölümün ardından, Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin hayranları Game Of Thrones 3. bölüm fragmanını izlemek için yoğun bir şekilde araştırma yapmaya devam ediyor. Ynei bölümde neler olacağı ile ilgili ipuçları veren Game Of Thrones 3. bölüm fragmanında savaşın başladığı görülüyor. İşte, GOT'da savaş böyle başladı ...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GOT'da savaş böyle başladı

Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı, sabahın ilk saatlerinden itibaren en çok aranan konular arasına girdi. Neredeyse 2 yıllık bir aranın ardından GOT 8. sezon 1. ve 2. bölüm rekor seviyede izlendi. Şimdi gözler Game Of Thrones 3. bölümde. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan Game Of Thrones 3. bölüm fragmanında, aksiyondan çok psikolojik bir gerilimin var olduğu görülüyor. Dizi ile gelecek en ufak bir haberi bile ilgiyle karşılan GOT hayranları, yeni fragmanı izlemek için yoğun bir araştırma içine girdiler. Yayınlanan ilk iki bölümde savaş için tüm hazırlıklar sürerken, Game Of Thrones 3. bölüm fragmanında artık kaçınılmaz olan savaşın başladığı görülüyor. Jon “Gece kralı geliyor” derken, çeşitli karakterleri aksiyon hazırlığı içinde görülüyor. Daha sonra da Daenerys, Jon’a “Ölüler ordusu çoktan geldi.” diyor. İşte, buzla ateşin yaşamla ölümün savaşının başladığı Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı...

Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Game Of Thrones'in ilk bölümü yayınlanmasıyla birlikte, tüm dünyanın gözü 2. bölümde oldu. İlk bölümde Jon Snow ve Daenerys Targaryen birlikte Kuzey'e geldiler. Jon Snow yıllar sonra ailesiyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, Sansa Stark Targaryen'in gelmesinden çok hoşnut olmadı. Bir diğer tarafta Samwell yıllar sonra gerçeği Jon Snow'a söyleyerek aslında Daenerys Targaryen halası olduğunu ve gerçek Kral'ın Jon Snow olduğu belirtmiştir.

Night King'in amacı ne?

Jon Snow strateji toplantıları sırasında: "Hepsini Night King yarattı, onun emrine amadeler. Eğer düşerse, onu devirmek tek şansımız olabilir" diyor. Jamie Lannister'da buna karşılık "Eğer doğruysa, kendini açığa çıkarmaz ki" diye ekliyor.

Bran ise, "Evet kendini açığa çıkaracak. Benim için gelecek. Daha önce de denedi. Birçok kez, birçok  üç gözlü kuzgunla."Sonsuz bir gece. Bu dünyayı silmek istiyor. Ve ben onun belleğiyim."

O sırada Sam, Bran'in söylediklerine hak vererek onun neden Night King'in uğrayacağı ilk liman olabileceğini şu şekilde açıklıyor: " Ölüm bu zaten, değil mi? Unutmak, unutulmak. Geldiğimiz yeri unutursak insanlığımızı kaybederiz. Hayvandan farkımız kalmaz. Senin hafızan kitaplardan gelmiyor, anlattıkların sadece birer hikaye değil. Ben de dünyayı silmek istesem, ilk senden başlardım!"

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişi için karar verildi

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişi için karar verildi