20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kazara Aşk dizisinin oyuncuları kimler? Kazara Aşk nerede çekiliyor, konusu ne?

Kazara Aşk dizisinin oyuncuları kimler? Kazara Aşk nerede çekiliyor, konusu ne?

Yaz dizileri arasında beğenilen yapımlardan biri olan Kazara Aşk dizisi bu akşam 2. bölümüyle ekran geliyor. Seyirciler, Star TV'de yayınlanmaya başlayan Kazara Aşk dizisinin 2. bölümünde neler olduğunu merak ediyor. Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal'ın paylaştığı Kazara Aşk nerede çekildiği araştırılıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazara Aşk dizisinin oyuncuları kimler? Kazara Aşk nerede çekiliyor, konusu ne?

Star TV'nin çiçeği burnundaki yeni dizisi Kazara Aşk'ın 2. bölümğnde hafızası yerine gelen Civan, Şimal’le yüzleşmekten son anda vazgeçer. İlk bölümden diziyi takip etmeye başlayan izleyenler ise başarılı yapımla ilgli bazı billgileri araştıryor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu, Kazara Aşk dizisinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kazara Aşk’ın başrolünde, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, başarılı oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor.

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız… Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir… Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenecektir.

 

KAZARA AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kazara Aşk dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılan Kazara Aşk'ın bazı sahnelerinin çekimi de Sinop'ta gerçekleşti. Çekimler, Sinop'ta Ayancık ilçesinde, İstanbul'da ise Beykoz'da çekildi.

 KAZARA AŞK 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hafızası yerine gelen Civan, Şimal’le yüzleşmekten son anda vazgeçer. Çünkü Şimal’in söylediği sözlülük yalanı, onu, şirketin başına geçme hayallerine bir adım daha yaklaştırıyordur. Bu nedenle başta Şimal olmak üzere herkese hafızasını kaybetmiş gibi davranmaya devam eder. Ancak Şimal’in bu yalanı neden söylediğini de merak ediyordur. Şimal, onun hafızasını kaybetmesinden faydalanan paragöz bir fırsatçı mıdır; yoksa sözlü olduklarını söylemesinin başka bir sebebi mi vardır? Civan, Şimal’in niyetinin ne olduğunu anlamak için, onu kendince testlere tabi tutar. Şimal ise bir yandan söylediği yalan ortaya çıkmasın diye çabalarken diğer yandan da Civan’ı kandırdığı için vicdan azabı duyuyordur.

Öte yandan Tahsin ile Dursun, gençlerin kendi arasında taktıkları sözü, usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirmeye karar verir. Neval ise buna kesinlikle karşıdır. Zaten Okan ve Vildan, aileye beklenmedik bir sürpriz yapmış, Neval, Vildan’ı oğlundan koparmayı başaramamıştır. Hiç değilse Civan’ın evleneceği kızla ilgili söz sahibi olmak istiyordur. Ancak Tahsin’in kesin tavrı elini kolunu bağlar.

İsteme gecesi Nazlı ve Kenan başta olmak üzere, başka sürpriz ziyaretçilerin de gelmesiyle olaylar tam bir arapsaçına döner. Ve Şimal ile Civan’ın birbirlerine oynadıkları oyun bambaşka bir hale bürünür. Ancak Civan bu durumu da lehine çevirmeyi başarır. En azından o öyle sanıyordur. Çünkü Tahsin ve Dursun, Şimal ve Civan için hiç tahmin edemeyecekleri bir sürpriz hazırlıyordur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2021 Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İOKBS başvuru şartları nedir?

2021 Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İOKBS başvuru şartları nedir?