20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor belli mi? La Casa De Papel 5. sezon fragman izle

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor belli mi? La Casa De Papel 5. sezon fragman izle

La Casa De Papel 5. sezon heyecanla bekleniyor. Merakla beklenen La Casa De Papel 5. sezondan ilk fragman yayına girdi. Fragman görüntülerinde Profesör için yolun sonu geldiği görülüyor. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor? İşte La Casa De Papel 5. sezon fragmanı izle ekranı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor belli mi? La Casa De Papel 5. sezon fragman izle

La Casa De Papel 5. sezon için beklenen fragman yayınlandı. Yapımcılar yaklaşmakta olan diziden yeni bir tanıtım yayınlarken, 'La Casa De Papel' severler için yeni sezonda kötü bir sürpriz bekliyor. Yayına giren La Casa De Papel 5. sezon fragmanında Profesör için 'şah mat' konusunda ipuçları veriliyor.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dünyaca büyük ilgiyle izlenen 'La Casa De Papel' İspanyol'da bir darphanede yaşanan soygun draması ele alınıyor. Merakla beklenen La Casa De Papel dizisi beşinci ve son sezonuyla izleyicileri eğlendirmeye hazırlanıyor. La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu iki cilt olarak yayınlanacak. Serinin ilk cildi 3 Eylül 2021'de çıkacak ve ikinci cildi 3 Aralık'ta yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON'DA NELER OLUYOR?

Netflix dizisinin hayranları, La Casa De Papel ile ilgili gelecek sezondan güncellemeler ve yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Yapımcılar yaklaşmakta olan dizi için kısa bir video paylaşırken Profesör için 'şah mat' olacağını belirtiyor.

La Casa De Papel'in yeni sezon özeti ise şöyle: Sierra dizginleri ele almasının ardından uzun takipler sonucu Profesör'e ulaşır. Lizbon'un Merkez Bankası'na dönmesiyle birlikte ekip, başlarında Profesör olmadan Merkez Bankası'nı soyup oradan kurtulmayı başarabilecek midir?

La Casa De Papel 5. sezon

La Casa De Papel'in yeni sezon özeti ise şöyle: Sierra dizginleri ele almasının ardından uzun takipler sonucu Profesör'e ulaşır. Lizbon'un Merkez Bankası'na dönmesiyle birlikte ekip, başlarında Profesör olmadan Merkez Bankası'nı soyup oradan kurtulmayı başarabilecek midir?

La Casa De Papel dizisi İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Bankası'nda uzun süredir hazırlanmış soygunlar üzerine bir seridir. Merakla beklenen 5. sezon 2. fragman ise 2 Ağustos'ta yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Profesör, Álvaro Morte

Soygunun kurucusu ve ekibin başı konumundadır. İzledikçe profesörün dahi olduğunu, her detayı en ince ayrıntısına kadar planladığını göreceksiniz. Zamanla profesörün aşık yönüde ortaya çıkacaktır.

Berlin, Pedro Alonso

Takımın içinde lider olmak isteyen sivri karakterdir. İzledikçe belkide sinir olacağınız belkide çok seveceğiniz bir karakterdir. Sert gibi görünsede duygusal tarafını ilerleyen sezonlarda anlayacaksınız.

Tokio, Úrsula Corberó

Ekibin en dikkat çeken ismi. Cesareti, lider duruşu ve arkadaşları ile ilişkisi dikkat çekmektedir. Güzelliği, stili ile hayranlarına örnek olmakta.

Denver, Jaime Lorente

Ekibin en neşeli isimlerinden birisi. Romantik, aşık ve oldukça kavgacı bir karakterdir.

Raquel Murillo, Itziar Ituño

Suçluları yakalamak için çabalasada işin gerçek yüzü fikirlerini değiştirecektir. Karakter güçlü kadın karakterlerin iş yaşamındaki noktalara değinirken yer yer kendimizi görebileceğimiz bir karakter.

Nairobi, Alba Flores

Ekipte yer alan iki kadından biridir. Ekibe alınmadan önce uyuşturucu satıcılığı yapan Alba, güçlü görünmeye çalışıyor fakat, yaşadığı zorluklar duygusallığını ortaya çıkarmaktadır. Eğlenceli, hüzünlü ve bazende abla gibi oluşu ile dengesiz karakter profili çizmektedir.

Rio, Miguel Herrán

Grubun en genç üyesi Rio, yaşından dolayı belkide oldukça asi ve korkusuz. Aşkı için göze alamayacağı hiçbirşey yok. Tecrübesiz hareketlerden dolayı gruptakileri sinir etse de, sempatisiyle hepsinin gönlünü almayı başarıyor.

Mónica Gaztambide, Esther Acebo

Rehine olarak başta yer alan karakter, cesareti ile beraber ekibe dahil olmuştur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 terörist daha etkisiz hale getirildi

3 terörist daha etkisiz hale getirildi