20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Maraşlı 26. final bölümü fragmanı yayına girdi izle! Maraşlı final bölümünde Celal ölüyor mu?

Maraşlı 26. final bölümü fragmanı yayına girdi izle! Maraşlı final bölümünde Celal ölüyor mu?

Maraşlı yayınlanan final fragmanında; Mahur her şeyin yarım kaldığını söylerken polisler tarafından alınan Celal'in sinir krizi geçirdiği görüldü. Maraşlı 26. bölümü ile final kararı aldı. ATV'nin reyting rekortmeni Maraşlı dizisinin merakla beklenen 26. bölüm final fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Peki Maraşlı'nın final bölümünde neler olacak? Dizinin finalinde Celal ölüyor mu?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maraşlı 26. final bölümü fragmanı yayına girdi izle! Maraşlı final bölümünde Celal ölüyor mu?

Maraşlı'nın merakla beklenen büyük final fragmanı yayına girdi. Maraşlı 26. final bölümü fragmanında yaşananlar izleyiciyi meraklandırdı. Celal'in vurulmasının ardından ölüm ölmediği merak edilirken, fragmandaki mezarlıkta çekilen görüntü ile dizi takipçilerini hüzne boğdu. Final kararı veren Maraşlı dizisi 26. bölüm fragman görüntüleri ve yeni gelişmeler haberimizde.

MARAŞLI BİTİYOR MU?

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in olduğu Maraşlı dizisi sezonu oldukça iddialı başlamış ancak sonrasında Yaz aylarının da gelmesi ile birlikte reytinglerde kayıp yaşamıştı. Diziyi yeni sezonda da ekranda görmek isteyen izleyiciler sosyal medyadan kampanya başlattı ancak ATV Maraşlı final kararından geri adım atmadı. Salı akşamları yayınlanan dizi 13 Temmuz günü ekrana gelecek olan 26 bölümüyle final yaparak veda edecek.

Maraşlı final bölümüyle Salı 20.00'de Atv'de!

Maraşlı

Sezona iddialı başlayan dizi 26 bölümde veda ediyor. Burak Deniz'in Maraşlıya vedası ise izleyenleri ağlattı.

Maraşlı final bölümü ile gelecek hafta ekranında olacak. Dizinin çekimleri sona ererken yeni proje hazırlığı içerisinde olan oyuncular da diziye veda mesajlarını paylaştı. Özellikle Maraşlı karakterine hayat veren Burak Deniz'in Vedası izleyicileri Bir Hayli üzdü. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Burak Deniz, hem diziye Hem de hayat verdiği karakteri veda etti.

MARAŞLI FİNAL BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MARAŞLI 25. BÖLÜM ÖZETİ

Gerçekleri öğrenen Mahur çok öfkelidir ve Maraşlı'ya, Dilara'nın gerçekleri söylediğini söyler ve ondan her şeyi anlatmasını ister. Psikolojisi iyice bozulan Maraşlı, Mahur'a, Mehmet İnce olduğunu itiraf edecek midir?

Maraşlı artık Mehmet İnce kimliğini tamamen kaybetmiştir. Hilal onu kurtarmak için harekete geçer. Tedavi olmasını isteyen Hilal başarılı olabilecek midir?

Hurdacı, Savaş'ı alır. Savaş'ın en hassas noktasını öğrenen Hurdacı, annesini kaçırmıştır. Maraşlı'ya ulaşmak isteyen Hurdacı, Savaş'tan annesi karşılığında başka birini kaçırmasını ister. Savaş bu teklifi kabul edecek midir? Hurdacı, Maraşlı'yı derinden etkileyecek kimi kaçırmasını istemiştir?

Çok acı çeken Mahur yıkılır. Maraşlı'yı arar ve son kez görüşmek istediğini söyler. Maraşlı ve Mahur buluştuğunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

BURAK DENİZ'İN VEDASI ZOR OLDU

Daha önce sık sık romantik komedi dizilerinde izlediğimiz yakışıklı oyuncu Burak Deniz Maraşlı karakteri ile adeta bambaşka biri haline dönüşmüştü. Hayat verdiği karakteri Kendisi de çok seven Burak Deniz dizisinin final yapacak olmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Maraşlı final kararı sonrasında yeni bir projeye imza atan Burak Deniz çekimleri tamamlanan dizinin ardından sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Bir hikayenin daha sonuna geldik diyerek sözlerine başlayan Burak Deniz, Maraşlının kendisine çok şey kattığını söyledi. Dizide partneri Alina Boz'a da teşekkür eden Burak Deniz, Yeni projelerle ekranda olacağının da sinyalini verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSÖ’den Rusya varyantı kararı: İzleme listesine aldı

DSÖ’den Rusya varyantı kararı: İzleme listesine aldı