20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin MasterChef Fatma kimdir, evli mi? Fatma Polat nereli, kaç yaşında?

MasterChef Fatma kimdir, evli mi? Fatma Polat nereli, kaç yaşında?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te yaptığı yemeklerle şeflerin beğenisini kazanan ve ana kadro yarışmacıları arasına ismini yazdıran Fatma Polat'ın hayat hikayesi merak ediliyor. MasterChef Türkiye'nin sevilen yüzlerinden biri olan Fatma Polat, bu haftanın ikinci eleme adayı oldu. Seyirciler ise "MasterChef Fatma kimdir, evli mi, nereli, kaç yaşında?" gibi sorulara yanıt arıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Fatma kimdir, evli mi? Fatma Polat nereli, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye’de macera devam ederken yarışmacılar da ünlü şeflere yemeklerini beğendirmeye çalışıyor. Artık yarışmacıları eleme heyecanı da sarmış durumda. Bu hafta potaya giren MasterChef Fatma hakkındaki bilgiler de izleyenler tarafından sorgulanıyor. Motosiklet kullanan ve boksa ilgi duyan yarışmacı ilginç hayat hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, MasterChef Fatma kimdir, evli mi? Fatma Polat nereli, kaç yaşında? Detaylar haberin devamında.

MasterChef 2021'de bu hafta eleme potasına giren ikinci yarışmacı Fatma Polat Oldu.

MASTERCHEF FATMA POLAT KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ?

MasterChef Türkiye'de bu sezon ana kadroya girerek büyük bir başarı elde eden Fatma Polat, 16 Ekim 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Fatma Polat, aslen Sivaslı olup üç çocuğu bulunmaktadır. Çocuklarını 2004-2008-2010 yıllarında dünyaya getirmiştir.

Özel bir üniversitede aile danışmanlığı eğitimi alan MasterChef Fatma, İstanbul üniversitesi sosyoloji 4. sınıf ve İstanbul’da özel bir üniversitede de psikoloji 2. sınıf öğrencisidir.

Eğitim hayatına devam etmeyi planlayan Polat, yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

MasterChef 2021 yarışmacısı Fatma Polat, farklı yönleriyle tanınıyor. Boks ve Muay Thai yapan Fatma Polat, kitap okumayı çok sevdiğini ifade ediyor. Polat, kitap okumayı çok sevdiğini belirterek, psikoloji ve edebiyata yönelik kitapları okumayı tercih ettiğini söyledi.

Hayattaki en büyük tutkularımdan biri Türk kahvesi olan Fatma Polat, türkü ve sanat müziği dinlemeyi sevdiğini belirtiyor. Motosiklet tutkusunu ise “Motosiklet kullanmayı severim, bana kendimi güvensiz ama özgür hissettiriyor.” Sözleri ile tanımlıyor.

MassterChef'e nasıl katıldığın anlatan Fatma Polat şunları kaydetti:

"Kendimi en iyi hissettiğim alan mutfaktır, denemeyi, başarılı ve başarısız olmayı severim. Yeniliğe açık olduğum söylenebilir. Bu sebeple başarısız olduğumu düşündüğüm her şeyi yeni bir öğreti kabul ederim.

Masterchef 2021 yarışmasına katılma fikrini bana veren kardeşim Sukan ve kıymetli eşi Merve, hayatıma yeni bir soluk getirdi."

MASTERCHEF FATMA'NIN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında yer alan Fatma Polat, Instagram’da “fffatmapolat” kullanıcı adıyla yer alıyor. Günlük hayatından paylaşımların yer aldığı Instagram hesabında Fatma Polat’ın şu an 18 bin takipçisi bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin Yeni Pazar Başkonsolosluğu resmen açıldı

Türkiye'nin Yeni Pazar Başkonsolosluğu resmen açıldı