20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin MasterChef Türkiye'de kim elendi, elenen isim kim oldu? MasterChef kim elendi belli mi?

MasterChef Türkiye'de kim elendi, elenen isim kim oldu? MasterChef kim elendi belli mi?

MasterChef Türkiye 2021'de elenen isim belli oldu. MasterChef programını sevenler son elenen isimi merak ediyor. MasterChef kim elendi? sorusu bu nedenle en çok sorulan sorulardan. 19 Eylül Pazar akşamı MasterChef Türkiye'de sevilen bir isim veda etti. Yarışmadan elenen kişi gözyaşlarını tutamadı. İşte eleme MasterChef elenen isim ve detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Türkiye'de kim elendi, elenen isim kim oldu? MasterChef kim elendi belli mi?

MasterChef Türkiye'de kırmızı takımda eleme potasına giren isimler Tunahan ve Hamza oldu. 19 Eylül 2021 MasterChef veda eden isim kim? TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye'de eleme gecesi yaşandı. MasterChef Türkiye'de kim elendi? bu nedenle merak ediliyor. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Masterchef'te haftanın takım oyunlarında mavi takım, kırmızı takıma 2-1 üstünlük sağladı.
MasterChef Türkiye'de eleme potasında sona kalan 3 isim; Mustafa, Tunahan ve Ateş oldu. MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Tunahan oldu. Ateş, '' Çok üzgünüm, kazandığıma mutlu olamadım. Sevdiğim bir arkadaşımdı.'' dedi. 19 yaşındaki Tunahan'ın veda konuşması ünlü şefleri de duygulandırdı.

MasterChef Türkiye'de kim elendi

MASTERCHEF KİM ELENDİ? BELLİ OLDU!

Mehmet Şef Tunahan ile ilgili, ''Genç bir adamın ümitlerini yeşertmek burada yapılacak bütün yemeklerden daha değerlidir. Biz birine ümit verebiliyorsak bütün programa değer. Çok zeki bir adamsın. Hayata tutunmaya çalışan bir adamsın. Ama Masterchef Türkiye'de maalesef yemekler yarışıyor. Hayat yolu taşlık ve kayalıklarla doludur. Biz yeterli ümidi verdiğimizi düşünüyoruz.'' dedi.

MasterChef Tunahan son konuşmasında, ''Benim için beklenmedik yolculuktu, burada bitmesini istemezdim. Hayatı da zamanında yeterince ciddiye aldığım da ve uçmak istediğimde kanatlarımı kırdılar. Bu maskeyi toplumun baskısıyla oluşturdum. Ben buradan beni dinleyen herkese sesleniyorum; bu ülkenin gençlerine şans versinler ve o şans verildiğinde neler yapılabileceğini seyretsinler. Ailem benim şampiyon olacağıma inanıyordu ama benim inanmamamın sebebi insanlardan başka bir şey değildi. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum.'' cümlelerini kullandı. 

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Tunahan Ak, aslen Bursalı ve 20 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuş. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. 14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşayan yarışmacı Bolu’da 4 sene yatılı okuduktan sonra İstanbul'a geldi. Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim alan MasterChef Tunahan, MasterChef'e katılıp hayatınyönünü değiştirdiğini söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkevi Binası nerede hangi ülkede, kim tasarlamıştır? Türkevi Binası kaç katlı kaç kişilik?

Türkevi Binası nerede hangi ülkede, kim tasarlamıştır? Türkevi Binası kaç katlı kaç kişilik?