20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Mauro Icardi, Wanda Nara ile barıştı ve sahalara geri döndü

Mauro Icardi, Wanda Nara ile barıştı ve sahalara geri döndü

Futbol dünyasının yakından takip ettiği Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı problemler sonrasında performansını arttırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun bu durumla ilgili yaptığı yorumlar ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mauro Icardi, Wanda Nara ile barıştı ve sahalara geri döndü

Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan evliliğini üç ay önce sona erdirdiğini açıklamıştı. Bu süreçte, sakatlığı nedeniyle Arjantin’e dönen Icardi, birkaç kez Nara ile buluşarak barıştıkları yönündeki iddiaları güçlendirdi. Milli maç arası sayesinde tekrar Arjantin’e giden Icardi, sosyal medyada kızlarıyla paylaşımlar yaparak boşanma spekülasyonlarını yalanladı.

Mauro Icardi, sahalara geri döndü

Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında 3-0'lık galibiyette iki gol atan Icardi, bu sezonki dördüncü golünü kaydetti. 10. dakikada Dries Mertens’in köşe vuruşunda kafa vuruşu ile, 52. dakikada ise Yunus Akgün'ün pasıyla sahne aldı. Bu galibiyetle Galatasaray liderliğini korudu ve üst üste kazanma rekorunu kırdı.

Erman Toroğlu’nun yorumu dikkat çekti

Toroğlu, Icardi’nin yükselen formunu Wanda Nara ile ilişkilendirerek, "Karısı onu Arjantin’de iyi motive etmiş. O da geldi motivasyonu çok yüksek olarak başladı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin Savur'da 2 mahalle Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi

Mardin Savur'da 2 mahalle Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi