16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a sert tepki: "Sabrımın sonundayım"

Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a sert tepki: "Sabrımın sonundayım"

Yeşilçam'ın bilinen en büyük kadın oyuncularından biri olan Necla Nazır, Ferdi Tayfur'a kızı Tuğçe Tayfur için rest çekti. Nazır, "Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar." ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a sert tepki: "Sabrımın sonundayım"
KAYNAK: Haber Merkezi

Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'u reddettiğini ve soyadını kullanmasını istemediğini, avukat aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı. Babasının bu kararı sonrası "Allah var gam yok" diyen Tuğçe Tayfur'a ilk destek, eşi Muhammet Aydın'dan geldi. Annesi sanatçı Necla Nazır'ın ne tepki vereceğiyse yakından takip ediliyordu. 1970'li ve '80'li yılların en büyük kadın oyuncularından olan Necla Nazır, eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

NECLA NAZIR'DAN KIZI TUĞÇE TAYFUR'UN BABASINA YANIT

Kızı Tuğçe Tayfur'un Instagram hesabından yayımlanan videosunda konuşan Necla Nazır, şu ifadeleri kullandı:

"Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum"

"Beni merak etmişsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim."

"Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var."

"Ferdi Bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız."

"Evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid ikinci yarıda açıldı

Real Madrid ikinci yarıda açıldı