19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Şivenaz'ın hain planı ne?

Şivenaz'ın hain planı ne?

Payitaht Abdülhamid 85. bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her hafta hayranlarını TRT1 ekranlarına kilitleyen dizi Payitaht Abdülhamid bu hafta yine nefes kesici bir bölümle geliyor. Diziyi yayın saatinde izleyemeyen veya dijital ortamda izlemeyi tercih eden takipçileri ise, Payitaht Abdülhamid 85. bölüm full izle ve Payitaht Abdülhamid son bölüm izle TRT1 şeklinde aramalar yapmaya devam ediyor. İşte, takipçileri için Payitaht Abdülhamid 85. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şivenaz'ın hain planı ne?

Payitaht Abdülhamid 85. bölüm, heyecan içinde biten son bölümün ardından yeni bölümüyle 10 Mayıs Cuma akşamı seyirciyle kavuştu. Tarihin esintilerini günümüze yansıtan dizi Payitaht Abdülhamid, her hafta izleyicisine heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 3 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan son bölümde, Vembery'nin yaptığı katliam Abdülhamid'i fazlasıyla üzmüş, Şivenaz oynadığı son oyunda yakayı ele vermişti.10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümde ise, Şivenaz'ın kendini kurtarmak için yaptığı hain plan sarayı yasa boğar, aynı zamanda İngiliz gemileri şehri bombalamak üzere yaklaşmaktadır. İşte, gözlerin bir an bile ekranlardan ayrılamayacağı Payitaht Abdülhamid 85. bölüm...

Payitaht Abdülhamid 85.bölüm özeti

Abdülhamid kurduğu dahiyane oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vembery Rothshild’in bu çaresizliğini kullanmaya kalkınca, Rothshild de Vembery’i ele ver. Ama ikisinin planları da, Avukat lakaplı kişinin tertibiyle alt üst olur.  Bu arada, İngiliz gemileri şehri bombalamak üzere yaklaşmaktadır.
 
Abdülhamid vakit kazandırması için Mahmut Paşa’yı vazifelendirir. Vicinio Sander’i rehin almış, Süleyman mabedinin haritasını da ele geçirmiştir. Artık Halil Halid ve Jorris’in ortak düşmanıdır.  Garo ise ikisinden de habersiz kendi tertibini yapar. Bu kez çok can yakacaktır.
 
Şivenaz zindana atılmıştır. Kendini kurtarmak için yaptığı şeytani plan ise Bidar’ı ve tüm sarayı yasa boğacaktır. Şivenaz’ın son kurbanı kim olacak? Mahmut Paşa gemileri Payitaht’tan uzak tutmayı başarabilecek mi? Abdülhamid’in izini sürdüğü gizemli avukat kim? Abdülhamid Rotschild düellosunun galibi kim olacak?

Payitaht Abdülhamid 85.bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Payitaht Abdülhamid 85.bölüm 1. fragmanı

Payitaht Abdülhamid 85.bölüm 2. fragmanı

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Abdülhamid’i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri hızla şehre yaklaşmaktadırlar. Rothschild, Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak, kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vekiller Vembery’in elindedir.  Vembery bu kez sadece kendisi için savaşmaktadır. Hem Abdülhamid’e, hem de Rothschild’e istediklerini yaptırabilmek için acımasızca saldırır. Yapılan bir katliam Abdülhamid’i kahreder. Rothshcild Abdülhamid’e karşı eski gücünü kazanabilmek ve Vembery’den kurtulmak için Şivenaz’la bir plan yapar. Şivenaz Abdülhamid’in karşısına çıkar, ama bu kez son oyununu oynayacaktır.
 
Halil Halid ve adamları Joris’i yakalamaya çalışırken Vicinio’nun ortaya çıkması dengeleri değiştirir. Halil Halid Vicinio’nun kaçırdıklarını kurtarabilmek için uğraşırken Joris’le yolları tekrar kesişir.
Şivenaz, Seniha’yı etkisiz hale getirmiş, Bidar’ın tam itimadını kazanmanın peşine düşmüştür. Ancak bu kez hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.
 
Şivenaz nihayet yakalanacak mı? Halil Halid Vicinio’ya karşı düşmanı Jorris’le işbirliği mi yapacak? Abdülhamid Vembery ve Rotschilde’e karşı nasıl bir zafer kazanacak?

Payitaht Abdülhamid 84. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski yıldız oyuncudan, İspanya'da cami yapımı için kampanya

Eski yıldız oyuncudan, İspanya'da cami yapımı için kampanya