19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Devlete ihanetin cezası bellidir!

Devlete ihanetin cezası bellidir!

Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm fragmanı, yayınlandığı andan bu yana dizinin hayranları tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. 5 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümle ilgili pek çok ipucu veren fragman, yine heyecan dolu bir bölüm izleyeceğimizin garantisini veriyor. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise, Abdülhamid son bölümde neler oldu? merak ediyor. İşte, Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm fragmanı ve Abdülhamid son bölümde neler oldu?sorusunun yanıtı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devlete ihanetin cezası bellidir!

Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm fragmanı, 5 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümün yine nefes kesici olacağının haberini izleyicilerine veriyor. Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitleyen TRT1'in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, hem konusu hem de dekor ve oyuncularıyla sosyal medyada da çokça konuşulan diziler arasına giriyor. 29 Mart Cuma akşamı yayınlanan 80. bölümde Abdülhamid, Sabahattin’e hak ettiği tokatı atmıştı. Ynei bölümde ise, yıllar öncesinde kazandığı bir gönül, Abdülhamid'in zor zamanında yardımına koşacak. İşte, Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm fragmanı ve izleyemeyenler için  Abdülhamid son bölümde neler oldu? sorusunun yanıtı...

Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm özeti

Dışardan ve içeriden yapılan saldırılar Abdülhamid’i ve devleti bir kez daha zor duruma sokmayı başarır. Abdülhamid’in aldığı zekice önlemler sadece zaman kazandırır. Meseleyi çözecek netice ise yıllar evvel Abdülhamid’in kazandığı bir gönül sayesinde alınacaktır.  Fuat ve Vembery’in hamlelerinden tatmin olmayan Rothshild,  işlerin başına geçmek üzere Payitaht’a gelir.
 
Joris Halil Halid’i alt etmek için kendi çocuğunu bile kullanmaktan çekinmemiştir. Ama Halil Halid küçük bir çocuk üzerinden paye kazanmak istemez. Düşmanının karşısına mertçe çıkıp savaşmak için sonunda aradığı adresi bulur.  
 
Akif Naime’nin gerçekte kim olduğunu öğrenirken, Zeynep de kardeşine ve Halil’e kurulan tuzağı öğrenip Şivenaz’a bilenir.  Seniha, Şivenaz’ın verdiği ilaçların etkisiyle aklını kaybetmek üzeredir. Ancak bir yolunu bulup Bidar’a Şivenaz hakkındaki gerçeği söyler.
 
Bidar ve Seniha başlarına gelecek felaketten kurtulabilecek mi? Halil Halid içine düştüğü büyük tuzak karşısında ne yapacak? Abdülhamid ve Ahmet Paşa; Fuat’a, yaptıklarının bedelini canıyla ödetmeyi düşünürken, Rotschild nasıl bir hamleye hazırlanmaktadır?

Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm 1. fragmanı

Payitaht Abdülhamid 81. yeni bölüm 2. fragmanı

Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Sabahattin Şivenaz’ın desteğiyle Abdülhamid’i alt ettiğini düşünürken Abdülhamid büyük bir tertip yapmaktadır. Vembery’nin elini kolunu bağlar, Ahmet Paşa’yı hayatının oyununu oynaması için düşman safına gönderir. Ve İngiliz sefirini diplomatik zekasıyla köşeye sıkıştırır. Ve nihayet Sabahattin’e hak ettiği tokatı atar.

Halil Halid ise Cezzar’ı kurtarır. Abdülhamid’in verdiği görevle Payitaht’ı heroin pisliğinden temizlemek için harekete geçer. Jorris’in adamları kimyacı ve Finocu’nun cezalarını keser. Bu arada biçare görüp mekanlarına aldıkları küçük bir çocuk hem Halil Halid’e hem de adamlarına büyük bir süpriz hazırlamaktadır. Halid Halid’e acı bir sürpriz de Zeynep’ten gelecektir. Zeynep Mehmet Selim’le evleneceğini söyler.

Haremde Şivenaz ve Seniha arasındaki sular durulmamakta, Bidar da giderek şüphelenmektedir. Şivenaz Fuat’a ulaşmak konusunda Zeynep’i kullanırken, bir yandan da Seniha’yı delirtmek üzere ilaç vermeye başlar. Ancak Bidar ‘ın da gerçeği ortaya çıkartmak için başka bir planı vardır. 

Şivenaz’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Seniha aklını mı yitirecek? Zeynep Fuat’ın hastane odasından çıkarken M. Selim’e yakalanınca neler olacak? Halil Halid içine çekildiği tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi? Abdülhamid’in kazandığı zafer düşmana nelere mal olacak?

Payitaht Abdülhamid son (80.) bölüm full izlemek için buraya tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Süleyman Seba'nın doğum gününü unutmadı

Beşiktaş Süleyman Seba'nın doğum gününü unutmadı