21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Sana Söz dizisi Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kim, aslen nereli kaç yaşında, boyu kaç?

Sana Söz dizisi Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kim, aslen nereli kaç yaşında, boyu kaç?

Bu akşam Star TV'de yayın hayatına başlayacak olan Sana Söz dizisi ilk bölümüyle seyircisine merhaba diyecek. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizideki karakter merak konusu oldu. Adaletsizliklerle mücadele eden gazeteci Elif karakterine Nehir Erdoğan hayat verecek. Seyirciler ise "Sana Söz dizisi Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kim, aslen nereli kaç yaşında, boyu kaç?" gibi sorulara yanıt arıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sana Söz dizisi Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kim, aslen nereli kaç yaşında, boyu kaç?

Kasım ayının başlmasıyla beraber yeni dönem dizilerinin ekran yolculuğu başlıyor. Sana söz dizisi de 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği dizinin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın yazıyor. Farklı konusu ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sana Söz dizisindeki Elif'i oynayan Nehir Erdoğan'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Nehir Erdoğan kimdir,  aslen nereli kaç yaşında, boyu kaç? İşte detaylar...

SANA SÖZ "ELİF" KİMDİR?

Star TV ekranlarında başlayacak ve başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yer alacağı Sana Söz dizisinde yeni tanıtım yayınlandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı programdan esinlenecek dizide başroldeki Elif karakteri bir televizyon programcısı olacak ve cinayetleri çözmeye çalışacak. 

NEHİR ERDOĞAN KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Malatya’lıdır. İzmir Selma Yiğitalp Anadolu Lisesinde okudu. 1998-2002 yılları arasında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde okudu. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Nehir Erdoğan televizyona hayatına TRT 1'de yapmış olduğu sunuculuk ile başladı. 2001-2003 yılları arasında canlı yayınlanan Telepazar isimli programda sanat, müzik ve kültür haberleri sunmuştur. Ardından ilk dizi projesi olan ve 2002-2004 yılları arasında yayınlanan Koçum Benim adlı dizide Pelin karakterini canlandırmıştır.

Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı karakter ile çok sevildi. Nehir Erdoğan en son Benim Adım Melek dizisinde rol aldı.

Nehir Erdoğan'ın boyu 1,74 m'dir.

NEHİR ERDOĞAN’IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Koçum Benim

Hababam Sınıfı Merhaba

Estağfurullah Yokuşu

Yabancı Damat

Okul

Tatlı Bela Fadime

Taammüden Cinayet

Ay Işığı

Meleğin Sırları

Aşk Bir Hayal

Son

Silsile

Kod Adı Reaksiyon

Çi

İkizler Memo Can

Benim Adım Melek

SANA SÖZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili, Atakan Hoşgören yer alıyor.

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çember: Kalpsiz ne zaman, nerede çekildi?

Çember: Kalpsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çember: Kalpsiz ne zaman, nerede çekildi?