19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti?

Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti?

Survivor'da bu hafta kim elendi? Bugün pek çok Survivor hayranı tarafından merak ediliyor. Adadan kimin gittiğini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. En son dokunulmazlık oyununu kaybeden ve eleme adayı çıkaran, siyah takım olmuş, Sude ve Melisa eleme potasına girmişti. Peki, Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti? İşte, bu hafta adaya ve hayallerine veda eden isim...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti?

Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor hayranlarının merak ettiği bu soru 9 Nisan gecesi gerçekleşen ada konseyinin ardından yanıtını buldu. Survivor'da en son dokunulmazlık oyununu kazanan takım beyaz takım olmuş, Siyah takımdan iki isim de eleme potasına girmişti. Eleme gecesi, sembol ödülü ve araba ödülü heyecanının yaşandığı anlar, Survivor izleyicilerine nefes kesici bir akşam yaşattı. Gecenin sonunda adadan elenen isim belli olurken, sembol ve araba ödülü de sahiplerini buldu. Peki, sembol ve araba ödüllerini kimler kazandı? Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti? İşte, heyecan dolu geceye ait tüm merak edilenler...

Survivor'da bu hafta kim elendi? 9 Nisan adadan kim gitti?

Oynanan dokunulmazlık oyununu kaybedip, adadan gitmesi için eleme adayı çıkaran takım bu hafta siyah takım olmuştu. Ada konseyinin verdiği oylarla, ilk eleme adayı Sude olurken, Yunan Takımının eleme adayı olarak önerdiği isim Melisa olmuştu. 9 Nisan akşamı yaşanan ada konseyinin ardından halk oylamasında en az oyu alıp, adaya ve hayallerine veda eden isim Melisa oldu. 

Survivor Melisa Emirbayer kimdir?

2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı. Fatih Koleji Spor Kulübü’nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

9 Nisan sembol ödülünü kimler kazandı?

Eleme anı öncesinde Survivor'da sembol ödülü heyecanı yaşandı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından, sembol ödülünü kazanan isim, erkeklerden Hikmet olurken, kadınlardan Sabriye oldu.

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı sorusu 9 Nisan gecesi yanıtını buldu. Araba için yarışan Nikos ve Kyrikos arasında hem heyecanlı hem eğlenceli bir mücadele yaşandı.Gecenin sonunda en iyi tahminlerde bulunup araba ödülünü kazanan isim ise, Kyrikos oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suudi Arabistan'dan 'Arap NATO'su' adımları

Suudi Arabistan'dan 'Arap NATO'su' adımları