19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı belada

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı belada

Söz 77. bölüm fragmanı yayınlandığı andan bu yana milyonları geçen izleme oranlarına ulaştı. Yeni bölümle ilgili ipuçları veren Söz 77. bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Özel Tim'in kahramanlıklarını konu alan Söz dizisi, her hafta pazartesi akşamları milyonları Star TV ekranlarına kilitliyor. Yayınlanan fragman ise, yine nefes kesici bir bölüm izleyeceğimizin garantisini veriyor. İşte, Söz 77. bölüm fragmanı ve Söz son bölümde neler oldu? sorusunun yanıtı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı belada

Söz 77. bölüm fragmanı, yeni bölümle ilgili ipuçları almak isteyen dizinin hayranları tarafından merak ediliyordu. 1 Nisan akşamı yayınlanan son bölümün heyecan dolu finalinin ardından,  Söz dizisi hayranları 8 Nisan akşamı yayınlanacak Söz 77. bölüm fragmaını arıyordu. Geçen hafta, Derya, Yavuz ile ilgili gerçekleri öğrenmiş ve büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Ayrılığın eşiğine gelen Yavuz ve Derya'yı ise bu hafta daha can sıkıcı gelişmeler bekliyor. Derya Yavuz yüzünden meslekten atılma tehlikesi yaşarken, bir yandan da Linda'nın onu öldürmesi için tuttuğu tetikçiyle yüz yüze geliyor. İşte, heyecan ve aksiyonun hiç kesilmeyeceğinin haberini veren Söz 77. bölüm fragmanı ve  Söz son bölümde neler oldu sorusunun yanıtı...

Söz 77. bölüm 1. fragmanı

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı beladadır.

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.

Melisa’nın Cahit tarafından tutsak edildiğini öğrenen Keşanlı Eylem’in de yardımıyla Melisa’nın tutulduğu yeri öğrenir. Kardeşleriyle birlikte sevdiği kadını kurtarmak için harekete geçer.

Derya’yı düşürdüğü zor durumdan kurtarmak isteyen Yavuz, aynı zamanda El Muğdar’ı geri almak için çabalayan Linda’nın hain planı ile karşı karşıyadır.

Kurulacak terör devleti için ilk somut adım olarak Türkiye sınırına yakın bir bölgede düzenlenen tören canlı olarak tüm dünya medyasında yayınlanır. Sınırımıza yakın bölgede çekilen sözde devlet ait bayrağı indirmek için Tim süratle harekete geçer.

Linda’nın tehditleri üzerine Yavuz Derya’nın hayatının tehlikede olduğunu anlayıp canla başla Derya’ya ulaşmaya çalışır. Bu sırada Derya da Linda’nın kendisi için gönderdiği tetikçi ile gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Söz 77. bölüm 2. fragmanı

Söz son bölümde neler oldu?

Derya ve Yavuz, ayrılığın eşiğine geliyor.

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz ayrılığın eşiğine gelirler. 

Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.

Kurulacak terör devleti için planlarına devam eden Linda, kurulacak ülkenin başına getirilecek kişi olan El Muğdar’ı ülkeye sokmanın hazırlığı içindedirler. Fakat buna izin vermemek için Yavuz her yolu deneyecektir.

Sorgu işleminin ardından Başsavcılığa sevk edilen Yavuz’u yolda bekleyen büyük bir tehlike vardır. Bunu fırsata çeviren Yavuz, Linda’nın planlarını altüst etmek için harekete geçer fakat bu durum Derya’yı zora sokacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DİB MBSTS 2019 sınavı için ÖSYM’den açıklama!

DİB MBSTS 2019 sınavı için ÖSYM’den açıklama!