21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

Survivor 2020'ye yedeklerden dahil olan önce Ünlüler takımında sonra Gönüllüler takımında yarışan Berkan Karabulut 2022 Survivor'da da yarışacak. Survivor All-Star'a yeni isim Berkan Karabulut oldu. Yarışmacı hakkında Survivor Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan Karabulut nereli kaç yaşında? Survivor Berkan Karabulut kaçıncı oldu? sorularına cevap aranıyor. Berkan Karabulut, "Bana yapılanı unutmam, Dominik'i titreteceğim" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

Survivor All-Star yarışmasında kadroda yeni isimler belirlenmeye devam ediyor. Yarışmaya son olarak Survivor 2020 kadrosunda da bulunan Berkan Karabulut dahil oldu. Berkan Karabulut sevgilisi Lale Onuk'un, gideceği için üzgün olduğunu belirtti. Programı sevenler ise Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor All Star 2022 kadrosunda olan bir önceki sezonun yarışmacısı Berkan Karabulut yarışma öncesi konuştu. Karabulut, "Bana yapılanı unutmam, Dominik'i titreteceğim" dedi. Karabulut sevgilisi Lale Onuk'un gideceği ve ayrı kalacakları için üzüldüğünü söyledi.

Survivor Berkan açıklamasında, "Lale üzülüyor biraz ama bana güveniyor, erken dönmemi istemiyor. Ben orada o burada mücadele edecek. Arkamda olduğunu bilmek hoşuma gidiyor" sözlerini dile getirdi. İddialı olduğunu vurgulayan Karabulut, "Kaosun bol olabileceği bir seneye benziyor. Bence kaos olmama şansı yok" yorumunda bulundu. 

survivor Berkan Karabulut

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Berkan Karabulut, Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu. Çok küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan yarışmacı, 10 farklı okulda okudu. Survivor Berkan, basketbol oynadığı için her sene iyi okul takımı nerede kurulmuşsa, o okula gitmiş. Çok sayıda okulda okuması nedeniyle her sene farklı sınıf arkadaşları edinmiş.

Kişisel eğitimciliğinin yanı sıra plates hocalığı da yapmaktadır. Fit 2 Move isimli işletmenin de yöneticisi konumunda olan Karabulut, vücut geliştirme alanında kendisini uzmanlaştırmayı sürdürmektedir.

Yükseköğretim eğitimini Bilecik Üniversitesi’nde tamamlayan spor hocası, 2018 yılında Survivor yarışmasında yarışarak ün kazanmıştır. Çok sayıda ünlü ile de spor salonunda beraber çalışan Berkan Karabulut, Survivor 2020’ye yedekler arasından dahil olmuş.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bendevi Palandöken: 'İndirim değil zam yaptılar'

Bendevi Palandöken: 'İndirim değil zam yaptılar'