19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta ki gitti? 16 Nisan Çarşamba

Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta ki gitti? 16 Nisan Çarşamba

Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta ki gitti? soruları bu gece yanıtını buluyor. Finale doğru yaklaştıkça, rekabetin ve hırsın daha da belirginleştiği günlerde, dokunulmazlık oyunları da her zamankinden büyük önem taşıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden beyaz takım olmuş ve iki isim eleme potasına girmişti. Peki, Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta kim gitti? İşte 16 Nisan Çarşamba Survivor'a veda eden isim...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta ki gitti? 16 Nisan Çarşamba

Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta kim gitti? Pek çok Survivor hayranı bu sorunun yanıtını merak ediyor. Finale doğru zaman daraldıkça, her dokunulmazlık oyunu, daha fazla önem kazanıyor. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da siyah takım kazanınca eleme adayları beyaz takımdan çıkmıştı. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alarak eleme adayı olan ilk isim Tony olurken, ikinci isim Kyriakos olmuştu. Olduça stresli ve gergin geçen eleme gecesinin ardından adaya ve hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta kim gitti? İşte 16 Nisan Çarşamba Survivor'dan elenen oyuncu...

Survivor'da kim elendi? Adadan bu hafta kim gitti? 16 Nisan Çarşamba

Yapılan halk oylaması sonucunda en az oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim Tony oldu. Adadan gideceğini öğrendiğinde Tony gözyaşlarına hakim olamazken, veda anında duygusal sahneler yaşandı.

TONY STAVRATİS KİMDİR?

Tony Stavratis 34 yaşında ve Salamina adasından geliyor. Eski bir dövüş sanatları atleti ve şu an Yunanlı VİP kişiliklere can kurtaranlık yapıyor. Şu ana kadar yaptığı en zor iş Somali’de gemilerde donanma denizciliği yapması. Sahip olduğu tutku ve esnekliği ile Yunan takımına birçok ödül kazandıracağına ve Survivor birincisi olacağına inanıyor.

KYRİAKOS PELEKANOS KİMDİR?

Kyriakos Pelekanos 39 yaşında, Kıbrıs’ta yaşıyor ve Kıbrıs Gençler Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu. Evli ve 22 aylık bir kız çoçuğu babası. Kıbrıs'ın en ünlü antrenörlerinden biri ve birçok televizyon programına katılmış. Adil ve savaşçı bir kişiliğe sahip.

Haftanın araba ödülünü kim kazandı?

15 Nisan akşamı Survivor'da yeni bir araba heyecanı daha yaşandı. Son model arabaya sahip olmak için mücadele eden yarışmacılar, kıran kıran bir rekabet sergilediler. Siyah ve Beyaz takım olarak oynanan mücadelenin sonunda takım olarak yarışmayı kazanan,10'a 6 Siyah takım oldu. Kendi içinde de siyah mı beyaz mı oyununu oynayan siyah takımdan finale kalan isimler Elpida ve Panagiotis oldu. Heyecanlı ve eğlenceli oyunun sonunda araba ödülünü kazanan isim ise, Elpida oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhtarlığı kura ile kazanmıştı! Hayatını kaybetti

Muhtarlığı kura ile kazanmıştı! Hayatını kaybetti