19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Otomobil Adrenalin tutkunu Toyota Hilux

Adrenalin tutkunu Toyota Hilux

Tasarımı, konforu, yüksek teknolojisi ve sürüş kabiliyetleriyle yeni Toyota Hilux sahneye çıktı. Dünyada yakaladığı 20 milyon satış adediyle kendisini ıspatlayan Hilux, dünyanın en tehlikeli yolunda sınandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adrenalin tutkunu Toyota Hilux

YAVUZ MÜFTÜOĞLU / TÜRKGÜN

100’den fazla otomotiv gazetecisiyle online basın toplantısında buluşan Toyota Türkiye, yenilenen Hilux’ı tanıttı. 52 yılda 20 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Hilux, dünyada en çok tercih edilen pick-up unvanına sahip. Kutuplardan volkanlara, çöllerden en zor arazi şartlarında yol alan Hilux, yenilenen versiyonuyla 1915’te Rus askerleri tarafından yapılan Bayburt - Of arasındaki dünyanın en tehlikeli yolunda test edildi. Etkileyici yeni tasarımı, konforu ve üstün teknolojik donanımlarıyla bir şehir aracı olarak da dikkat çeken Toyota, yeni Hilux’ı Adventure, Hi-Cruiser ve Invincible olmak üzere 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sundu.

EN REKABETÇİ SEGMENT

Online tanıtımda yenilenen Hilux ile ilgili açıklamalarda bulunan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, pick-up segmentinin çok rekabetçi bir segment olduğunu belirterek “Türkiye’de Hilux ile bugüne kadar 52.155 adetlik satış gerçekleştirdik. Hayranlık uyandıracak Yeni Hilux için 2020 sonuna kadar 1000’e yakın, 2021 yılında ise 3.500-4.000 adetlik satış hedefimiz bulunuyor” dedi.

ŞEHİRDE SUV KONFORU

Pick-up segmentinin SUV pazarından da pay almaya başladığını söyleyen Bozkurt, “Yeni Hilux Invincible modelinde SUV’da bile olmayan özellikler var. SUV kitlesinden pick-up’a doğru bir kayma yaşanacaktır. Şehirde de SUV konforunu Hilux’ta hissedenler günlük kullanım için bu modelimizi tercih edeceklerdir” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hem okudum hem yazdım

Hem okudum hem yazdım