20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün 26. dönem POMEM mülakat sonuçlarında son günler

26. dönem POMEM mülakat sonuçlarında son günler

Yaklaşık 200 bin kişinin başvurduğu 26. dönem POMEM mülakat sonuçları için son viraja girildi. Peki, 7 bin kadın ve erkek öğrencinin alınacağı 26. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 POMEM sonuçları sorgulama sayfası ve sonuç açıklama tarihi turkgun.com’da…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
26. dönem POMEM mülakat sonuçlarında son günler

Emniyet Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 26. dönem POMEM mülakatları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2020 POMEM sonuçları sorgulaması nasıl ve nereden yapılır? Ayrıntılar haberimizde…

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU AÇIKLADI

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 26. Dönemde lisans mezunu 560 kadın, 5 bin 40 erkek öğrenci, önlisans mezunu 140 kadın, bin 240 erkek öğrenci olmak kaydıyla toplamda 7 bin öğrenci alınacak.

Yaklaşık 200 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen önbaşvuru, sözlü, yazılı ve fiziki yeterlilik testlerinin ardından gözler mülakat sonuçlarına çevrildi. Konuya dair en yeni açıklama ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi.

26. POMEM DÖNEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) mülakat sonuçlarının 10-15 gün içerisinde açıklanacağını söyledi.

26. Dönem POMEM 7 bin kadın ve erkek polis alımı mülakat sonuçlarına dair AA muhabirine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınav sonuçlarının açıklanmasının çok uzun sürdüğü için adayların kendini bağışlamasını istediğini söyledi. Bununla birlikte, yaklaşık 200 bin öğrenci adayının sözlü, yazılı ve fiziksel yeterlilik sınavlarının değerlendirme işleminin kolay olmadığının altını çizdi.

Bakan Soylu, mülakat sınavlarının Elazığ ve Van depremlerinden önce bitmiş olduğunu düşündüğünü iletirken, mülakatların düşündüğü tarihte bitmiş olması durumunda, şu günlerde sınav sonuçlarının açıklanması için hazırlık yapıldığını söyledi.

Ancak,  26. Dönem POMEM mülakat sonuçları ile ilgili kesin bir tarih açıklanmadı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir gelişme olduğunda haberimizde yer alacaktır.

2020 POMEM SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

2020 POMEM SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

2020 POMEM sonuçlarını sorgulamaları Polis Akademisi Başkanlığının www.pa.edu.tr ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün www.egm.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile sisteme giriş yapabilecek, sınav sonuçları online olarak öğrenilirken, basılı halde adayların adresine gönderilmeyecek.

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 bin 135 yeni vaka tespit edildi

3 bin 135 yeni vaka tespit edildi