19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Sağlık Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir?

Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir?

Aventurin taşı faydaları pek çok kişinin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle bazı burç gruplarına oldukça iyi geldiği bilinen ve geçmişi Çinlilere, Yunan ve Asya Budistlerine kadar dayanan bu taş sağlık açısından da merak edilen özelliklere sahiptir.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Çin yıllıklarına göre merhamet tanrıçasının kutsal taşı Budistlere göre ise doğa tanrıçasının taşı olarak bilinen bu taş yüksek enerjiye sahip kuvars taş grupları arasında yer almaktadır. Sizler de bu taşın faydalarını, hangi burçlara iyi geldiğini ve daha pek çok özelliğini öğrenmek isteyenlerdenseniz hemen yazımızın tamamına göz atabilirsiniz. 

Aventurin Taşı Nasıl Oluşur?

Aventurin taşı oluşumu da merak edilen soruların arasında gelmektedir. Volkanik patlamalarla ve kayaçların arasında oluşan boşluklarla günümüze kadar varlığını sürdüren bu doğal taş enerjisi en yüksek taşlar arasında görülmektedir. 

Özellikle başak burcunun taşı olarak bilinen aventurin, boğa, ikizler, yengeç ve koç burçlarına da iyi geldiği bilinmektedir. Turuncu, mavi ve yeşil renkte metalik parlak ve pürüzsüz olan bu taş iyileştirici özelliği ile tanınmaktadır. 

Yıldız taşı olarak da bilinen aventurin taşı faydaları ise saymakla bitmez diyeceğimiz kadar çoktur. Özellikle depresyona iyi geldiği bilindiği gibi ortamda bulunan radyasyonu da emme kapasitesine sahiptir. Psikolojik sıkışıklıklar için tavsiye edilen bu taş fiziksel gücünüzün de artmasına yardımcı olmaktadır. 

Aventurin Taşı Nasıl Anlaşılır?

Pek çok doğal taş olduğu gibi onların imitasyonları da mevcuttur insanlarda bu taşın orijinalini nasıl anlayacağını araştırmaktadır. Taşı kırıp orijinalliğini test edebileceğiniz gibi çakmakla ısıtarak da imitasyon mu değil mi anlayabilirsiniz. Eğer gerçek bir taş değilse boyaları hemen akacak taş farklı bir renge bürünecektir. 

Aventurin taşı faydaları arasında kalp sağlığını koruduğu, tansiyonu dengelediği, öfke nöbetlerini sakinleştirdiği ve pozitif olmayı artırdığı bilindiğinden dolayı bu taşın orijinalinin kullanılması oldukça önemlidir. Sizler de eğer bu tür durumlara çözüm olabilmesi için aventurin taşını kullanacaksanız hem ürünün orijinal olduğundan emin olmalı hem de yeşil renkte olan aventurin taşını tercih etmelisiniz. Kısa sürede taşın enerjisi sizlere geçecek ve rahatladığınızı hissedeceksiniz.

Aventurin Taşını Kimler Kullanabilir?

Aventurin taşını genelde depresyonda ya da zihinsel yoğunluğa sahip kişiler tercih etmektedir. Özellikle kalp çakrasının taşı olarak bilindiğinden dolayı cepte ya da kolye olarak kullanılması tavsiye edilmektedir. Kalbe yakın bölgede olması ise enerjisiyle daha çabuk uyumlanabilmenize olanak sunmaktadır. Stresli dönemler yaşıyorsanız mutlaka aventurin taşını tercih ederek sakinleşmenizi destekleyebilir ve zihninizin sakinleşmesine destek olabilirsiniz. 

Aventurin taşı faydaları kullanan herkes tarafından belirtilmektedir. Merhamet tanrıçası ile özdeşleştirildiğinden dolayı da hem fiziksel gücünüzün arttığını hem de sakinleştiğinizi kısa sürede fark edebilirsiniz. Başak burcunun doğal taşı olduğundan bu tür durumlar yoksa da başak burçlarının bu taşı kullanması tavsiye edilmektedir. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Poplin Kumaş Nedir?

Poplin Kumaş Nedir?