16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı: Kozan halkı bizim önceliğimizdir

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı: Kozan halkı bizim önceliğimizdir

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Kozan'ın kırsal bölgelerinde yer alan mahallelerde halkla bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Atlı, vatandaşlarla gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde yerel halkın beklentilerini daha iyi anlamayı ve çözüm odaklı çalışmalar yapmayı hedefliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı: Kozan halkı bizim önceliğimizdir

Kozan Belediyesi'nin başarılı Başkan Yardımcıları Alev Ataş ve Özgür Çoban’ın da bulunduğu ziyaretlerde, Başkan Atlı ve ekibi sıcak ve samimi diyaloglarla bölge halkıyla bir araya geldi.

Sabah erken saatlerde başlayan ziyarete, Başkan Atlı ve heyeti, Salmanlı, Kıbrıslar, Velicanlı ve Kızlarsekisi köylerine giderek vatandaşlarla içten bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Atlı, bölge halkının dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyerek, çözüm yolları üzerine titizlikle çalıştı. 
Hızlıca çözüme kavuşturulabilecek sorunlar anında çözüme ulaştırılırken, daha fazla zaman ve çalışma gerektiren talepler için süreci başlatarak ekibine gerekli talimatları verdi.

Başkan Mustafa Atlı, Kozan’ın her köşesine hizmet götürme kararlılığını bu ziyaretleriyle bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlarla kurduğu samimi bağ ve içten sohbetlerle dikkat çeken Başkan Atlı, onların taleplerine ve ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, "Kozan halkı bizim önceliğimizdir" mesajını bir kez daha vurguladı.

Vatandaşlarla kurdukları bağ ve içten yaklaşımları sayesinde, Başkan Atlı ve ekibi bölge halkından büyük takdir topladı. Ziyaret edilen köylerdeki vatandaşlar, Başkan Atlı’nın bu anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kozan Belediyesi'nin her daim yanlarında olduğunu bilmenin verdiği güvenle teşekkürlerini sundular.

Ziyaret edilen mahallelerde halkın büyük bir sevgi ve ilgiyle karşıladığı Kozan Belediye Başkanı Atlı ” "Birlikte daha güçlü bir Kozan" anlayışıyla çıktığı yolda, vatandaşların yüzünü güldürmeye, taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP’den Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Kampanyası: "Erkeğin eline bıçak silah yakışmaz gül yakışır"

MHP’den Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Kampanyası: "Erkeğin eline bıçak silah yakışmaz gül yakışır"