20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP Lideri Bahçeli talimat verdi! Teşkilatlara uyarı geldi

MHP Lideri Bahçeli talimat verdi! Teşkilatlara uyarı geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu için alınan 48 saatlik sokağa çıkma yasağının yerinde bir karar olduğunu vurgulayarak, ''MHP; sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir.'' ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Lideri Bahçeli talimat verdi! Teşkilatlara uyarı geldi

Yasak kararına riayet edilmesinin toplum sağlığı bakımından alınan tedbirlerin ve koronavirüse (Kovid-19) karşı yürütülen mücadelenin etkili olması açısından önemine dikkat çeken Yalçın, '' MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır.'' açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

''30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu dolayısıyla oluşması muhtemel sosyal mesafe ihlallerinin yol açabileceği korona virüs yayılımını engellemek üzere alınan ve bu gece yarısından itibaren iki gün geçerli olacak sokağa çıkma yasağı kararı, yerinde ve uygundur.

Lideriyle, MYK üyeleriyle, milletvekilleriyle, teşkilatları ve mensuplarıyla milletimizin emrinde olan MHP; sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir.

Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve korona virüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır.

Sokağa çıkma yasağı üzerinden gerek liderimiz ve partimiz, gerekse teşkilatlarımız hakkında sosyal medyada döndürülmeye çalışılan fitne fırıldaklarıyla karalama kampanyalarına milletimizin itibar etmeyeceğine eminiz.

Milletimizin bu badireden daha da güçlenerek çıkacağına ve aydınlık günlerin uzakta olmadığına, davamıza inandığımız gibi inanıyor; “Lütfen biraz daha sabır!” diyoruz. ''

Yorumlar
S
Serhan Mukan 4 yıl önce
İlk önce algı mimarlarına seslenmek lazım: Af değil ceza indirimi. Terör suçları başta olmak üzere, kasten öldürme, işkence, cinsel saldırı, çocukların cinsel istismarı, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, infaz indirimi kapsamı dışında kalacak. Bu çerçevede halkın hassasiyetlerine de kulak verildiği aşikar
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
H
Hakan Peker 4 yıl önce
Bülent Ecevit af çıkarınca merhametli oluyor, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte af değil ceza indirimi düzenlemesi yapınca problem? Bu muhalefetin iki yüzlü olduğunun kanıtı. 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
O
Orhan Hak 4 yıl önce
infaz düzenlemesi ile ilgili kanun teklifine ilişkin, "Cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlar, uyuşturucu imal ve ticaretine ilişkin suçlar, terör suçları, devlet ve anayasal düzen aleyhine işlenen suçlar hiçbir şekilde infaz indirimine tabi değildir." dedi
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
M
Murat Kurgan 4 yıl önce
Kukla kanlı terör örgütleri fetö ve pkk özellikle sosyal medyada hız kesmeden terör estirmeye devam ediyor; zaman kaybetmeden basit suçlardan hüküm giyen tutuklulara infaz indirimi gelmeli, boşalan yerlere fetö & pkk mensupları tutuklanarak cezaevine konulmalıdır.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Koronadan korunayım derken, obez olmayın

Koronadan korunayım derken, obez olmayın