04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP Trabzon Teşkilatı'ndan 'MHP Trabzon'da dimdik ayaktadır' mesajı

MHP Trabzon Teşkilatı'ndan 'MHP Trabzon'da dimdik ayaktadır' mesajı

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Partisinin Ortahisar İlçe Başkanı ve yönetimiyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantıda, MHP'nin Trabzon'da güçlü duruşunu vurgulayan Ayar, partisinin birlik içinde olduğunu gösterdi. Bu buluşma, MHP'nin Trabzon'daki varlığını ve kararlılığını ön plana çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Trabzon Teşkilatı'ndan 'MHP Trabzon'da dimdik ayaktadır' mesajı

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,  Ortahisar Belediye Meclis Toplantısına katıldıktan sonra MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Ömer Ayar İl ve ilçe teşkilatları ile uyum içinde birlik beraberliği muhafaza ettiklerini belirterek "MHP Trabzon'da üç hilal etrafında dimdik ayakta tetikte ve sahada mücadele etmeye devam etmektedir." şeklinde konuştu.

Teşkilatla Guru Duyduğunu Kaydetti

MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı ve yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı takdirlerini sunarak teşekkür eden Ayar, "Her ilçede başkanlarımız ve üyelerimiz büyük bir özveri ve gayret içinde yılmadan usanmadan şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaktadır. Allah hepsinden razı olsun. Onlarla ne kadar gurur duysam azdır." ifadelerini kullandı.

MHP İl Teşkilatı'na Ortahisar Teşkilatı'ndan Destek

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yapan MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç da "Her zaman her şart altında mücadeleye devam edip davaya sahip çıkacağız. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulunun yanındayız." açıklamasında bulundu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı

2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı