17 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Durmaz: Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz

MHP’li Durmaz: Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tefenni Belediyesi Toplu Açılış Töreni’nde konuştu, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz. Seçim dönemi söz verip, seçim sonu unutmuyoruz.” Dedi.

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Durmaz: Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Tefenni Belediyesi Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz. Seçim dönemi söz verip, seçim sonu unutmuyoruz. Ülkemizin birliğini, milletimizin dirliğini hedef alan terör iltisaklı yapılarla iş birliği yapıp seçim sonrası ödenen diyetlerle şehirlerimizin kaderiyle oynamıyoruz. Koltuk uğruna varsın devlet düşsün demiyoruz, demeyeceğiz!” ifadelerini kullandı. 

MHP’li Sadir Durmaz’ın konuşmasının tamamı:

Saygıdeğer Protokol, Aziz Dava Arkadaşlarım, Muhterem Tefennili Hemşerilerimiz; Tefenni İlçemizin çehresini değiştirecek, ilçe adına katma değer üretecek birbirinden önemli 9 projenin açılışı için 9’uncuayın9’unda sizlerle bir araya gelmiş bulunuyoruz.  Bu vesileyle hepinize hoş geldiniz diyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Sözlerimin başında, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin de selam ve muhabbetlerini iletmek istiyorum.

Aziz ve Çok Kıymetli Tefennili Hemşerilerim; Benim için apayrı bir yeri olan Tefenni ilçemiz, tarihi ve kültürel değerleriyle müstesna, gözü de gönlü de bol insanlarımızın diyarıdır. Benim için apayrıdır çünkü geçmişte, memuriyet hayatımda müfettiş olarak görev yaptığım, eşsiz havasını soluyup, şifa dolu suyundan içtiğim; hatır bilen, misafirperver insanlarıyla hemhal olduğum bu bereketli toprakları unutmak mümkün değildir. Tefenni’nin her sokağında samimiyet, her hanesinde helal kazanç vardır.

Düşman ayağı değmeyen nadir yerlerimizden birisi olmasına rağmen, stratejik konumu itibarıyla özellikle Akdeniz bölgesindeki düşman işgallerine karşı Türk Milletinin adeta direniş merkezi olmuştur.

Bu anlamda yiğit Tefennililer, milli mücadeleye gönüllü katılarak hem cepheye koşmuş, elinde avucunda ne varsa seferber ederek cephe gerisinde lojistik destek de vermiştir. Bunun yanı sıra Tefenni halkı, işgaller sonucu Anadolu’nun her yerinden gelen insanlara yardım eli uzatıp hanelerini açarak milli mücadeleye olan inançlarını ve dayanışma ruhunu ortaya koymuştur.  Kurtuluş Savaşı boyunca gösterilen bu dayanışma, Tefenni’nin milli direniş ruhunun bir yansımasıdır.

Tüm bunların sonucunda yiğitler diyarı Tefenni, milli direnişin simge yerleşim yerlerinden biri haline gelmiş, Cumhuriyet'in ilanıyla birlikte de bu onurlu geçmişini gururla taşımaya devam etmiştir. Hamdolsun Tefennililerin milli bilinci nesilden nesile aktarılmış, bugün de tüm canlılığıyla yaşamaktadır. Böyle destansı bir tarihin şehrine, bu toprakların vefakâr ve cefakâr insanlarına elbette hizmetlerin en iyisi, en güzeli yakışır. Bizler de bunun için çalışıyor, bu kutlu vazifenin gereğini yapıyoruz. İşte bugün burada, Tefenni'mizin gelişimi adına önemli bir adımın daha atılmasına şahitlik etmek üzere bir araya geldik. 

BELEDİYE DEMEK, HAKKA HÜRMET, HALKA HİZMET, HAKİKATE RİAYET DEMEKTİR

Bu Toplu Açılış programı, sadece bir binanın, parkın ya da tesisin kapılarını açmaktan ibaret değildir. Bu program, Tefenni'mizin geleceğine yapılan yatırımlarla birlikte Tefenni halkının, daha huzurlu, daha mutlu bir yaşam sürebilmesi adına kapsamlı ve önemli bir adımdır. Açılışlarını gerçekleştireceğimiz projelerin, Tefenni’mizin sosyal ve ekonomik yapısına katkı sağlayacağı muhakkaktır. Yiğitler Diyarı Tefennili Hemşerilerim; Hepimizin bildiği gibi, şehirler sadece binalarla değil, o binaların içini dolduran insanların huzuruyla, mutluluğuyla büyür ve gelişir.  Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her projede önceliğimiz, insan odaklı bir yaklaşımı benimsemek olmuştur. Sizlerle doğrudan temasımızın ilk yeri olan belediyelerimiz; 24 saat açık kapı, uzatılan elin geri çevirmeyen cömertlik demektir. Belediye demek, hakka hürmet, halka hizmet, hakikate riayet demektir. Aynı zamanda Belediye demek, şehri güzelleştirirken, gönülden gönüle girmek demektir.

Hamdolsun, Tefenni’de gönüllere girmiş, şehrin emini olmayı başarabilmiş bir belediye başkanımız var. Önce verdiğiniz destek dolayısıyla sizlere, sonra da verilen desteği boşa çıkarmayıp sizler için çalışan belediye başkanımıza, çalışma arkadaşlarına, teşkilatımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yerel yönetimlerde örnek olan Üretken Belediyecilik anlayışımızla idaremiz altındaki belediyelerimizi hizmet ağıyla örüyoruz. Çünkü biz; ayak bastığı her coğrafyayı, fethettiği her yeri adaletiyle yöneten, nice eserleriyle imar ve ihya eden, vatanlaştırdığı her toprağa adeta hayat götüren bir medeniyetin temsilcileriyiz. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla, sorumluluğumuzun sadece bugüne değil, geçmişimize ve geleceğimize olduğunun biliyoruz ve buna yönelik çalışıyoruz.

ALGILARLA DEĞİL OLGULARLA BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ

Çok Muhterem Tefennili Hemşerilerim; Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Algılarla değil olgularla belediyecilik yapıyoruz. Seçim dönemi söz verip, seçim sonu unutmuyoruz. Ülkemizin birliğini, milletimizin dirliğini hedef alan terör iltisaklı yapılarla iş birliği yapıp seçim sonrası ödenen diyetlerle şehirlerimizin kaderiyle oynamıyoruz. Koltuk uğruna varsın devlet düşsün demiyoruz, demeyeceğiz! Sizler için çalışacağız, üreteceğiz; ortak değerlerimiz etrafında toplanarak birliğimizi dirliğimizi muhafaza edeceğiz. İşte bugün, ilçemiz için çok önemli 9 projenin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Sadece seçim döneminde değil, her zaman Tefennili hemşerileriyle bir arada olan Belediye Başkanımızın büyük emek sarfettiği ve Tefenni’ye değer katacak 9 projenin açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Bu vesileyle;

             Otağ Kongre Merkezi’nin,

             Kapalı Otoparkın

             Tefenni Belediyesi AR-GE Merkezinin

             Belediye Ek Hizmet Binasının

             Belediyemizin 3. Akaryakıt İstasyonunun

             Korkut Ata Öğrenci Pansiyonunun

             Galip Erdoğan Spor Tesislerinin

             Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin

             Ve, Atık Su Arıtma Tesisinin Tefenni’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Başta Belediye Başkanımız Sayın Ümit Alagöz’e, çalışma arkadaşlarına, teşkilatımıza, meclis üyelerimize, katkı ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Coşkulu katılımınız ve bizlere verdiğiniz destek nedeniyle, siz değerli Tefennili hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM

Ayrıca, bugün başlayan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize Tefenni’mize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepsine başarılar diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti yaşayacak, Türk ve Türkiye Yüzyılının destanı yazılacak, Türk vatanı sonsuza kadar var olacaktır. Sözlerimi ozanlar piri Dede Korkut’un deyişiyle bitirmek istiyorum; “Devletli oğul olsa ocağının korudur.  Oğul da neylesin, baba ölüp mal kalmasa.  Baba malından ne fayda, başta devlet olmasa.” Allah “DEVLET”imizi başımızdan eksik etmesin, Türk milleti ebediyyen var olsun. Sağ olun var olun, Cenab-ı Allha’a emanet olun. Ne mutu Türk’üm diyene!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Söylemezsem Olmaz'da bir garip an! Beraber çığlık attılar

Söylemezsem Olmaz'da bir garip an! Beraber çığlık attılar