27 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset MHP’li Osmanağaoğlu: İzmir’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacağız

MHP’li Osmanağaoğlu: İzmir’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacağız

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu, İzmir’de düzenlenen "Millet Vekiliyle Buluşuyor" programında 30 ilçedeki sorunları kamu kurumlarına ilettiklerini ve TBMM'de gündeme taşıyacaklarını açıkladı.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Osmanağaoğlu: İzmir’in sorunlarını TBMM’ye taşıyacağız
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu İzmir Marriott Otelde düzenlediği basın toplantısında İzmir’in 30 ilçesinde gerçekleştirdiği “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına ilişkin “TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin hemen ardından gerçekleştirmeye başladığımız “Millet- Vekiliyle Buluşuyor” çalışmalarımız kapsamında 30 ilçemizde, Muhtarlarımızla, STK Temsilcilerimizle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu çalışmalarımızda edindiğimiz izlenimler neticesinde 45 Kamu Kurumuna 253 konu hakkında vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini içeren yazı yazdık” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında programın esas amacının vatandaşların beklentilerini ve İzmir’in sorunlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına götürerek, takibini yaparak var olan ihtiyacın giderilmesi olduğunu söyleyen Osmanağaoğlu; “Elbette amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, çözüm için çaba sarf etmek. Ama bir diğer maksadımız ise söz konusu sorunların muhataplarını bu sorunlardan haberdar etmek ve çözüm önerilerimizi de paylaşmak.” dedi.

Son 1 aydır gerçekleştirdiği çalışmalarda 500’ün üzerinde Muhtar, STK, Kamu Kurum ve Kuruluşu temsilcisiyle bir araya gelindiğini söyleyen Tamer Osmanağaoğlu; “500’ün üzerinde muhtarımızla bir araya geldik. STK Temsilcilerimizle, Oda Temsilcilerimizle, Birlik Başkanlarımız ve Yönetimleriyle istişarelerde bulunduk. 45 Kamu Kurumuna 253 konu hakkında yazı yazdık. Talepleri ilettik. Takibine başladık. Bu çalışmalarımızda MHP İzmir İl Teşkilatımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz de hazır bulundu. Dolayısıyla vatandaşlarımızın dertlerine çözüm üretecek olan tüm paydaşların bir araya geldiği çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Ve bundan sonra ilgililere ilettiğimiz bu sorunların çözümü için takipte bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİYOR

Çalışmalarında yerel yönetimleri ilgilendiren, özellikle İzmir Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumluluk alanına giren birçok sorunun olduğuna ve bu sorunların artık çözülmesi için vatandaşların sabrının kalmadığına da dikkat çeken Osmanağaoğlu; “Çalışmalarda İzmir Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasına giren birçok sorunun yıllardır çözüm beklese de çözülmediğine şahitlik ettik. Vatandaşlarımız artık bu kabiliyetsizliğin ceremesini çekmek mecburiyetinde olmadıklarını yüksek sesle dile getiriyor. Sadece şehir merkezleri değil kırsalda da Büyükşehir Belediyesine karşı ciddi bir tepki bulunuyor. Bu sorunlarla ilgili notlarımızı da aldık. Çünkü gerçekleştirdiğimiz bu programlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” ilkesinin bir uzantısıdır. Dolayısıyla amacımız söz dalaşı yaratmak değil, vatandaşımızın sorunlarını çözmek” dedi.

SORUNLARI TBMM KÜRSÜSÜNDEN DE DİLE GETİRECEĞİM

Osmanağaoğlu basın toplantısında şunları söyledi: 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman birinci önceliğimiz ülkemiz ve milletimiz oldu. Dolayısıyla “millet olmazsa, memleket kalmazsa neyin siyasetini yapacağımızı” her zaman sorgulayan ve buna göre adım atan bir siyasi usul ve üslupla hareket ettik. Ne mutlu ki bu anlayışımızın olumlu dönüşlerini de alanda vatandaşlarımızdan görüyoruz. Bizim için en büyük kıvanç ise vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesine sunduğumuz katkı oluyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına başlayacağı 1 Ekim tarihinden itibaren her bir mahallemizden bizlere ulaştırılan, her bir ilçemizde malumumuz olan sorunları TBMM kürsüsünden de gündeme getirmeye devam edeceğim. 

Bu vesileyle bu programların gerçekleşmesinde emeği geçen İl Teşkilatımıza, İlçe Başkanlıklarımıza, KAÇEP Başkanlarımıza ve her bir ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi; “Biz muazzam bir fikre dayanan, varlığını Türk varlığına adayan, gücünü ve ülkülerini Türk milletinden alan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz.” Bu sebeple de “Seçimden seçime değil her zaman” milletimizin arasında olacak, kederde de sevinçte de milletimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankacılık sektörünün kredi hacmi 14,8 trilyon lira oldu

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 14,8 trilyon lira oldu