24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset MHP’li Yıldız: Devlet Bahçeli'nin tarihi çağrısı emperyalizmin kimyasını bozdu

MHP’li Yıldız: Devlet Bahçeli'nin tarihi çağrısı emperyalizmin kimyasını bozdu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) yerleşkesine terör saldırısına ilişkin “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki Orta Doğu‘daki kiralık katillerine TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Yıldız: Devlet Bahçeli'nin tarihi çağrısı emperyalizmin kimyasını bozdu
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'TUSAŞ'a saldırı emperyalizmin emri'

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de partisinin grup toplantısında yaptığı tarihi çağrıyı hatırlatan MHP'li Feti Yıldız, bu tarihi çağrının emperyalizmi telaşlandırdığını belirttiği açıklamasında "… Tarihi çağrı, emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakalanacağını umursamadan Orta Doğu’daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi" ifadelerini kullandı.

Şehitler İçin Başsağlığı

MHP'li Yıldız, saldırıda 5 kişinin şehit olduğunu ve 22 kişinin yaralandığını belirterek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk milletinin başı sağ olsun" dedi.

Yerel İşbirlikçilere Eleştiri

Yıldız, açıklamasının devamında, bu suçüstü haline rağmen terör saldırısına karşı "ama" ve "fakat" ile başlayan konuşmaların emperyalizmin yerli işbirlikçileri tarafından yapıldığını belirterek "Sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur" dedi.

MHP’li Yıldız'ın açıklaması şu şekilde;

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi. 

Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. 

Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı fakatlı konuşanlar emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak ve Suriye’deki 47 terör hedefi tam isabetle vuruldu

Irak ve Suriye’deki 47 terör hedefi tam isabetle vuruldu