21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Pogba'dan olay hareket

Pogba'dan olay hareket

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısı öncesinde önündeki Coca-Cola şişelerini kaldırıp suyu işaret ederek "Bu size yeter" mesajının yankıları sürerken bu kez Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Paul Pogba'dan dikkat çeken bir hareket geldi. 20'li yaşlarının başında Müslümanlığı seçen Fransız orta saha oyuncusu, Avrupa Şampiyonası sponsorlarından biri olan içki markasına ait şişeyi masadan kaldırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pogba'dan olay hareket

Dünya, Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısında önündeki Coca-Cola şişesini masadan kaldırıp su şişesini işaret ederek "Bu yeterli" demesini konuşurken bir dikkat çeken hareket de Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Paul Pogba'dan geldi.

HIZLI BİR HAREKETLE MASADAN KALDIRDI
20'li yaşlarda Müslümanlığı seçen Fransız yıldız, Avrupa Şampiyonası'nın sponsorlarından biri olan içki markasına ait şişeyi masadan kaldırdı. Basın toplantısını beklerken masada duran içki şişesini fark ederek hızlı bir hareketle kaldıran Pogba'nın görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

MÜSLÜMAN OLMA HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI
The Times'a konuşan yıldız futbolcu, 20'li yaşlarının başında Müslüman olduğunu söylemişti. Paul Pogba, arkadaşlarıyla dua ettiğini ve kendisini çok iyi hissetmesi üzerine Müslüman olmaya karar verdiğini vurgularken; İslamiyetin medyada yanlış tanıtıldığına dikkat çekmişti.

"BENİ ÇOK DEĞİŞTİRDİ"
"Müslüman olmak beni çok değiştirdi. Hayatta bir şeyleri fark ettim. Belki de beni daha huzurlu bir insan yapıyor. Annem Müslüman olmasına rağmen ben Müslüman doğmadım. Ancak herkese saygı göstererek büyüdüm" ifadelerini kullanan Fransız futbolcu sözlerine şöyle devam etmişti;

"Çok sayıda Müslüman arkadaşım vardı. Her zaman konuşurduk. Kendimi birçok konuda sorguladım. Sonra araştırma yapmaya başladım. Arkadaşlarımla bir kez dua ettik ve farklı şeyler hissettim. Kendimi gerçekten iyi hissettim. O günden beri devam ediyorum. Günde 5 kez ibadet etmek zorundasınız. Bu İslamiyet'in temellerinden biri."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İtalya-İsviçre maçı saat kaçta canlı izle | İtalya-İsviçre maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İtalya-İsviçre maçı saat kaçta canlı izle | İtalya-İsviçre maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?