06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nda Gizem Güreşen'in sözleşmesi yenilendi!

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nda Gizem Güreşen'in sözleşmesi yenilendi!

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli oyuncu Gizem Güreşen ile olan sözleşmesini yeniledi. Güreşen, takımın önemli bir parçası olarak gelecek sezon da Beşiktaş formasıyla sahada olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nda Gizem Güreşen'in sözleşmesi yenilendi!
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Beşiktaş Kulübü, 37 yaşındaki deneyimli libero Gizem Güreşen ile yeni bir yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Güreşen'in kariyerinde Türk Telekom, VakıfBank, Fenerbahçe, Volero Zürih, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray gibi önemli takımlarda forma giydiği biliniyor.

Güreşen'in Kariyeri

Gizem Güreşen, Türk voleybolunun önemli isimlerinden biri olarak tanınıyor. Kariyerine Türk Telekom'da başlayan Güreşen, daha sonra VakıfBank ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde oynadı. Yurt dışında da Volero Zürih forması giyen başarılı libero, son dönemde Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray'da da görev almıştı.

Beşiktaş Kulübü yetkilileri, Gizem Güreşen'in takımda kalmasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Yapılan açıklamada, Güreşen'in tecrübesi ve liderliğinin takım için büyük önem taşıdığı vurgulandı. Beşiktaş, Güreşen'in yeni sözleşmesinin kulübe ve takıma hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe’de ayrılık: Mourinho ile görüştü! Kamptan ayrıldı

Fenerbahçe’de ayrılık: Mourinho ile görüştü! Kamptan ayrıldı