21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Ahmet Nur Çebi en büyük hedefi belirledi

Ahmet Nur Çebi en büyük hedefi belirledi

Rekor oyla Beşiktaş’ın 34.başkanı seçilen Türkiye'nin en büyük scout ekibini kurmak isteyen Ahmet Nur Çebi, ekonomik düzenlemeler için düğmeye bastı. Seçim öncesi Çebi'nin tepki gösterdiği 120 bin TL maaş alan CEO Gökhan Sarı görevi bıraktı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ahmet Nur Çebi en büyük hedefi belirledi

Tarihe geçen kongrede rekor oyla Beşiktaş'ın 34.başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi hemen kolları sıvadı.

'Kurtuluş formülü' olarak gördüğü projeyi harekete geçirmek için düğmeye basan Başkan Çebi'nin ilk hedefi, Türkiye'nin en büyük scout ekibini kurmak.

Politika artık değişiyor
'Az parayla doğru adam' stratejisini hayata geçirmeyi planlayan Çebi, çılgın bütçelerle yapılan transferlere artık son verecek. Hedef, kulübün tek bir kuruşunun bile çöpe gitmemesi.

Hemen 110 milyon lazım!
Ateşten gömleği sırtına geçiren Başkan Çebi'yi çok zorlu bir görev bekliyor. Çebi ilk olarak UEFA'dan temiz kağıdı almak için ay sonuna kadar 110 milyonluk kaynak yaratmak zorunda.

Personel maaş bekliyor
Kulübün mayıs sonuna kadar ödemesi gereken rakam ise 470 milyon lira. Personelin 5 aydır biriken maaşları, futbol takımının kötü durumu da Çebi'nin diğer sıkıntıları.


120 binlik CEO bıraktı
Seçim öncesi Çebi'nin tepki gösterdiği Gökhan Sarı görevı bıraktı. Ahmet Nur Çebi seçim öncesi CEO Gökhan Sarı'ya tepki göstermiş ve "120 bin lira maaş alıyor. Kendi zammını da kendi yapıyor" ifadelerini kullanmıştı. Dün Gökhan Sarı görevini bıraktığını açıkladı. Yönetim kısa sürede yeni CEO'yu açıklayacak.

"Bizim için onurdur"
Mazbatasını alan Çebi, "Allah yolumuzu açık etsin, Beşiktaş'ın ömrünü uzun etsin" dedi. Beşiktaş'ın yeni yönetimi dün mazbatasını aldı. Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Bu sorumluluk bizim için onurdur. Bir an önce toplantıya başlayacağız. Allah yolumuzu açık etsin, Beşiktaş'ın ömrünü uzun etsin" ifadesini kullandı.


"Devrim olacaktır!"
Yönetici Erdal Torunoğulları önemli açıklamalar yaptı. Torunoğulları, "Tabii ki bundan sonra bir devrim olacaktır. Çok çalışmak zorundayız" diye konuştu.

Futbolculara para dopingi yapılacak
Beşiktaş yönetiminin çok kritik Braga ve Galatasaray maçları öncesinde futbolculara ödeme yapacağı öğrenildi... Siyah-Beyazlı yönetim maaşları iki ay geriden gelen futbolculara böylece para dopingi yapmayı planlıyor.

Ayrıca Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kafa Radyo'ya önemli açıklamalarda bulundu.

"Birlik beraberliğin öncelikle yukarıda sağlanması lazım"
"Son 7 sene içerisinde birlik beraberlik sağlanamadı. Gayret edilse de istenilen seviyeye getirilemedi. Birlik ve beraberliğin aşağıya kadar yansıması için yukarıda birlik olması gerekiyor."

"Borçlar 3-5 ayda bitmez"
"Borçların kapatılması yıllar sürer. Bizim için borçları aşağıya doğru indirmek önemli. 3-5 ay içerisinde borcun durması mümkün değil. 2.5 sene sonra borçların azalmış duruma gelmesi için çalışmalarımız var. Başkan olarak katı olmamız gerekiyor. Boşuna harcanan paraları keseceğiz. TFF'nin vereceği futbol bütçesine göre hareket edeceğiz. Dar bütçe içerisinde iyi futbolcu bulup bulmamak önemli. 300-500 bin euroya oyuncu bulup oynatabiliyor musunuz, mühim olan bu."

"Oylamada kaybettim"
"Dün ilk defa bir oylamada kaybettim. Yönetim kurulumuzda oylamayla karar veriyoruz. Ben göreve gelmeden önce Gökhan Sarı ayrılmış. Nezaketen karşılamaya bile gelmemesi hoş olmadı. Ben kendisine 7 sene ikinci başkanlık yaptım. Bu tutum hiç hoş olmadı. Kamplara bölünmüş, hepsini halledeceğiz."

"Fikret Orman ile oturup konuşuruz"
"Seçildikten sonra aranmanın ne önemi var? Seçilmeden önce aranmayı tercih ederdim. Ben onun abisiydim, o da benim başkanımdı. Oturup konuşacağız. Fakat şu anda acil işlerimiz var. 5 gün içerisinde para bulmamız lazım."


"Abdullah Avcı akıllı bir adam"
"Abdullah Avcı'yı severim. Yeni bir düzen ve takımımız var. Takımın çoğu değişti. Abdullah Hoca'nın takımı uçuracağına inanıyorum. Kötü gidersek hoca da benim kadar akıllı bir adam. Kendisini yakar, Beşiktaş'ı yakmaz. Futbol direktörlüğünde de daha iyisini bulursam neden olmasın? Mevcut arkadaş iyiyse ve ondan iyisini bulamazsak görevine devam eder."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de bir ilk! Üretim başladı

Türkiye'de bir ilk! Üretim başladı