20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Çekya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta? Çekya - Danimarka maçı TRT 1 CANLI İZLE

Çekya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta? Çekya - Danimarka maçı TRT 1 CANLI İZLE

EURO 2020 çeyrek final heyecannı kaldığı yerden evam ediyor. Kupa'da bu akşam iki maç oynanacak.  EURO 2020'de Hollanda'yı deviren Çekya'nın rakibi Danimarka olacak. Spor severler heyecanın doruğa çıkacağı Çekya - Danimarka maçının ne zaman, saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Futbol tutkunları maçı TRT 1'den naklen canlı izleyebilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çekya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta? Çekya - Danimarka maçı TRT 1 CANLI İZLE

EURO 2020'de giderek kupan finaline yaklaşılıyor. Avrupa Şampiyonasında Çekya ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Eriksen'in kalp krizi geçimesiyle şoka giren Danimarka, EURO 2020'de kupanın sürpriz takımları arasına girmeyi başardı. Çeyrek final şansı düşük gözüken ki takımın bu seviyey gelmesine şaşıran futbol severler, TRT 1'den canlı izleyebileekleri Çekya - Danimarka maçının ne zaman ve saat kaçta olduğunu sorguluyor.

Kupanın ilk sınavında Eriksen şoku yaşayan ve tek galibiyetle gruptan çıkan Danimarka, Galler'i 4-0 yenerek Son 8'e kaldı. En son 2004'te yarı final gören Çekler de grupta 3'te 3 yapan Hollanda'yı 2-0'la geçerek çeyrek finale kaldı. Çekler'de gözler Soucek ve Schick'te, şampiyon olduğu 1992'de son 4'e kalan Vikingler'de de özellikle Hojberg ile Dolberg'de olacak. İki takımın daha önceki maçlarında Çekler 3 kez, Danimarkalılar 2 kez kazandı, 6 maç da berabere kaldı.

Danimarka formasıyla çıktığı altı maçta yedi golde pay sahibi olan Mikkel Damsgaard, son 16 turundaki Galler maçında Danimarka adına en fazla şut pası veren isimdi. Çek Cumhuriyeti formasıyla görev yaptığı 30 maçta 15 gol atan Patrik Schick, Euro 2020'de çıktığı dört karşılaşmada dört gol kaydetti. Schick ilk kez boy gösterdiği Avrupa Şampiyonası'nda 5+ gole ulaşan altıncı, Milan Baros'tan sonra ise bunun başaran ikinci Çek oyuncu olmak istiyor. Euro 2020'de sol ayağıyla en fazla gol atan oyuncu, Çek Cumhuriyeti forveti Patrik Schick. Avrupa Şampiyonası tarihinde tek turnuvada daha fazla sol ayak golü kaydeden tek isim, Euro 2016'da Antoine Griezmann'dı.

 

ÇEKYA - DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Çekya - Danimarka maçını Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. Yarın akşam TSİ 19.00'da başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ÇEKYA - DANİMARKA MUHTEMEL İLK 11'LER

ÇEKYA: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek, Holes, Soucek, Masopust, Barak, Sevcik, Schick

DANİMARKA: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle, Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müsilajdaki 25 günlük son durumu Bakan Murat Kurum açıkladı

Müsilajdaki 25 günlük son durumu Bakan Murat Kurum açıkladı