22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar? Galatasaray Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar? Galatasaray Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray başkanlık seçiminde seçimi önde götüren Eşref Hamamcıoğlu hakkında detaylar merak ediliyor. Galatasaray başkanı olmaya çok yakın olan Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar, ne iş yapıyor? merak edilen sorular arasında. Eşref Hamamcıoğlu seçimde %40 oyu alarak önde gidiyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar? Galatasaray Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray'ın yeni başkanlığı için seçim yapılıyor ve Eşref Hamamcıoğlu yeni başkan olmaya çok yakın. Seçimin sonu yaklaşırken Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorular merak ediliyor. Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray'a olan sevgisini"Çocukluğumdan bu yana Galatasaray’ı hiç yalnız bırakmadım, o da beni... Önce öğrencisi, hemen ardından da destekçisi oldum. Galatasaray’la doğdum, Galatasaray’la büyüdüm." sözleriyle anlattı.

EŞREF HAMAMCIOĞLU'NUN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Asil: Ahmet Yavuz, Hayri Gürkan Eliçin, Osman Kocaman, Ahmet Arif Bağlıca, Tuncer Hunca,  Ahmet Cemal Özgörkey, Levent Yaz, Cenk Nuri Soyer, Ecem Tezel Aldanmaz, Cevat Genç

Yedek: Şükran Pelin Öztekin, Murat Karaman, Mehmet Emre Mısırlı, Emin Tan Bilge, Yusuf Mutlu Yıldız.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir

GALATASARAY SEÇİMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR, SERVETİ NE KADAR? EŞREF HAMAMCIOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

7 Mart 1954’te İstanbul’da dünyaya geldi. Sonra hayatını Galatasaray şekillendirmeye başladı.1974’te Galatasaray Lisesi’nden, 1980'de Sorbonne’dan mezun oldu.Çocukluğumdan bu yana Galatasaray’ı hiç yalnız bırakmadım, o da beni... Önce öğrencisi, hemen ardından da destekçisi oldum. Galatasaray’la doğdum, Galatasaray’la büyüdüm.Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip Üye, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı ve son olarak Divan Kurulu Başkanlığı görevleriyle 1994’ten bugüne dek Galatasaray Spor Kulübü için çalıştım. Ne mutlu bana ki Galatasaray kültürünün temsilcileri olan; Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı (GSYV), Galatasaray Eğitim Vakfı (GEV), Galatasaraylılar Derneği ve Galatasaray Spor Kulübü’ne çeşitli kademelerde hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.Ülkemizin ve Galatasaray’ın aydınlık yüzünü farklı alanlarda da temsil etme şansı buldum. Dış ilişkilerimizi güçlendirmeyi hedefleyen çalışmalarla Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanlığı’nı yürüttüm. Bir TÜSİAD üyesi olarak, TÜSİAD çatısının altında, dokuz yıl boyunca Fransa Lobi Grubu Başkanlığı yaptım ve kurucuları arasında olduğum "Institut du Bosphore-Paris" ile önemli çalışmalarda yer aldım. Ayrıca Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, YASED ve DEİK kurumlarına da üye olarak katkı sağladım.Hayatımın bir başka mutluluğu ise eşim ve oğlumuz… Bu yolculukta onların varlığı da elbette benim en büyük desteğim oldu.

Çalışma hayatına atıldığım andan itibaren kendisini kurumsal yapıların içerisinde buldu. Tekfen Holding’in grup şirketlerinde başlayan profesyonel macerasına Sodexo-Türkiye’nin kuruluş ve yönetim süreçlerinde yer alarak devam etti. 2012’de ise içerisinde bulunduğu sektöre sahibi olduğu Up Danışmanlık ve Optimal Yiyecek & İçecek A.Ş. şirketleri ile danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip Üye, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı ve son olarak Divan Kurulu Başkanlığı görevleriyle 1994’ten bugüne dek Galatasaray Spor Kulübü için çalıştı. Ne mutlu bana ki Galatasaray kültürünün temsilcileri olan; Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı (GSYV), Galatasaray Eğitim Vakfı (GEV), Galatasaraylılar Derneği ve Galatasaray Spor Kulübü’ne çeşitli kademelerde hizmet verdi.Ülkemizin ve Galatasaray’ın aydınlık yüzünü farklı alanlarda da temsil etme şansı buldu. Dış ilişkilerimizi güçlendirmeyi hedefleyen çalışmalarla Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanlığı’nı yürüttü. Bir TÜSİAD üyesi olarak, TÜSİAD çatısının altında, dokuz yıl boyunca Fransa Lobi Grubu Başkanlığı yaptı ve kurucuları arasında olduğum "Institut du Bosphore-Paris" ile önemli çalışmalarda yer aldı. Ayrıca Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, YASED ve DEİK kurumlarına da üye olarak katkı sağladı.

Eşref Hamamcıoğlu, 1994-1998 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği yönetiminde ve 2001-2002 döneminde Galatasaray Spor Kulübü’nde Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmış olup, 2018-2021 yıllarında Divan Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Türk Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD gibi çeşitli dernek üyelikleri mevcuttur. 2008-2010 yıllarında Türk Fransız Ticaret Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. TÜSİAD’da Yurtdışı İletişim Komisyonu Üyesi ve Türkiye Fransa İletişim Danışma Grubu Başkanı Başkanı olarak görev yapmıştır.

Yine TÜSİAD’da “Fransa Çalışma Grubu” şemsiyesi altında Türkiye Fransa arasındaki ekonomi ve tanıtıma dayalı faaliyetlerde bulunmaktadır. TÜSİAD/Institute’de Bosphore’un kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir. 

EŞREF HAMAMCIOĞLU EVLİ Mİ?

Yabancı dili Fransızca ve İngilizce’dir. Evli bir çocuk sahibidir.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremin neden diğerlerinden farklı salladığı açıklandı

Depremin neden diğerlerinden farklı salladığı açıklandı