23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? FB BJK derbi maçı hangi kanalda izlenecek?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? FB BJK derbi maçı hangi kanalda izlenecek?

Derbi maçı ne zaman, saat kaçta? futbolseverler merak ediyor. Süper Lig’in 17.haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. 19 Aralık Pazar günü Ülker Stadı Fenerbahçe-Beşiktaş maçına ev sahipliği yapacak. Zorlu Fenerbahçe Beşiktaş maçının kanalı ve muhtemel 11'leri de merak ediliyor. Lider Trabzonspor’un 12 puan gerisindeki Fenerbahçe, teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'a karşı kendi evinde galibiyet arayacak. Beşiktaş da deplasmanda galip gelmek için sahada olacak.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? FB BJK derbi maçı hangi kanalda izlenecek?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? futbolseverler derbi yaklaştıkça sorularını artırıyor. Sergen Yalçın’ın yokluğundaki ilk maçını kazanan Kara Kartal’ın başında Önder Karaveli var. Türkiye'nin beklediği dev derbi öncesi, ''Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak müthiş derbi için geri sayım başladı. 

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA? FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev derbi yarın saat 19.00'da oynanacak. Ülker Stadı'ndaki  bu kritik derbi maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Stat: Ülker Stadı
Tarih: 19 Aralık 2021 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Fenerbahçe Beşiktaş derbi

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Serdar Saatçı, Vida, Can, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Ghezzal, Rosier, Ersin, Larin(Güven), Batshuayi

Fenerbahçe: Szalai, Serdar Aziz, Zajc, Crespo, İrfan Can, Osayi, Berke, Min Jae, Nazım, Mesut Özil, Berisha.

FENERBAHÇE'DE DEV MAÇ ÖNCESİ FERDİ ŞOKU

Derbide yarın Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile Enner Valencia'nın hafta içinde takımla çalışmalara başlaması ve İrfan Can’ın da cezasının bitmesiyle moral bulmuştu. Ancak maça iki gün kala bu kez Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber geldi. Önceki gün yapılan idmanda genç yıldızın sakatlandığı bildirildi. Yapılan ilk kontrollere göre Ferdi'nin yan bağlarında yırtık şüphesi var.

SAĞ BEK İÇİN 2 ADAY VAR

MR sonrası yırtığın boyutunun belirleneceği kaydedildi. Yaşanan şok sakatlık sonrası Pereira'nın sağ bekte kimi oynatacağı da merak konusu oldu. Osayi- Samuel ile Nazım Sangare bu bölge için aday. Son maçta Novak'ı kesip Osayi'yi solda kullanan Pereira'nın nasıl bir karar vereceği bekleniyor.

TİSSERAND'DAN KÖTÜ HABER!

Fenerbahçe'de aksilikler bitmiyor. Sakatların iyileşmesine sevinirken diğer taraftan Ferdi'nin sakatlığı sonrası Tisserand'dan da kötü haber geldi. Demokratik Kongolu oyuncu gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü çalışmada yer alamadı. 28 yaşındaki stoperin sağlık durumuna göre savunmada değişiklik olabilir. Tisserand'ın yokluğunda Serdar Aziz ilk 11'de başlayabilir.

BERKE İKİNCİ ZAFER PEŞİNDE

Galatasaray'a karşı Fenerbahçe kalesini koruyan ve çıktığı ilk derbide deplasmanda 2-1'lik galibiyet sevincini yaşayan kaleci Berke Özer, Beşiktaş karşısında da 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Siyah-Beyazlı takımın son maçında 4 gol atmasının kendisini ilgilendirmediğini, elinden geleninen iyisini yapıp kalesini gole kapatmak istediğini belirten Berke, "Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ı da yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

KİM MİN-JAE: ORTAMI ŞİMDİDEN HAYAL EDEBİLİYORUM

Fenerbahçe’nin Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae, Beşiktaş ile oynayacakları derbi öncesinde kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe formasıyla Türkiye’de başarılar kazanmak istediğini belirten Kim, büyük bir ailenin parçası olmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Min-Jae, Beşiktaş derbisinde taraftarlarına galibiyet armağan ederek takımın zirve yarışını sürdüreceğini belirtti.

'DERBİNİN ÖNEMİNİ BİLİYORUM'

"Derbi maçların ne anlama geldiğinin, ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim" diyen Min-Jae, "Fenerbahçe’ye transfer sürecimde hem kulüp hem de menacerim bu konuda beni bilgilendirmişti. Taraftarlarımızın tutkusunu çok iyi biliyorum. Ortamı şimdiden hayal edebiliyorum. Üç puanı almak için takımıma elimden gelen katkıyı sunacağım. Taraftarımıza galibiyeti armağan ederek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

'HEPİMİZ HAZIRIZ'

Beşiktaş maçıyla ilgili görüşleri sorulan Min-Jae, "Biz Fenerbahçe olarak her zaman kazanmak için sahaya çıkarız. Kendi aramızda sürekli maçı konuşuyoruz. Bu maçı bir fırsat olarak görüyoruz, alacağımız galibiyetle birlikte devre arasına kadar kalan tüm maçlarımızı kazanmak için ivmeleneceğimize inanıyoruz. Bu maçta takımın maç konsantrasyonu ve odağı doruk noktasında olacak. Hepimiz hazırız ve maç saatini bekliyoruz. Umuyorum ki pazar akşamı taraftarlarımız stadımızdan mutlu bir şekilde ayrılacak" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Fenerbahçe’yle kritik bir derbiye çıkacak olan Siyah- Beyazlılar’da yeni hoca konusundaki belirsizliğin sürmesi sebebiyle takımı genç ekip hocası Önder Karaveli hazırlıyor. Kayserispor galibiyetinin ardından Ülker Stadı’nda da takımını 3 puanla buluşturmayı planlayan Karaveli, dün yapılan takım çalışmasında orta saha ve hücum hattı için önemli çalışmalar yaptırdı.

MAÇ BOYUNCA DEVAM...

Josef de Souza, Can Bozdoğan ve Miralem Pjanic üçlüsüyle maçın ilk dakikasından itibaren orta alanı ele geçirmeyi planlayan Karaveli, hücum hattındaki formda isimlerin kalitesini gösterip bulacağı gollerle zafere ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda Önder hocanın, kanatlarda görev vereceği Cyle Larin ve Rachid Ghezzal’e özel görev verip sık sık rakip ceza alanına girip gol pozisyonu yaratmalarını istediği kaydedildi. Miralem Pjanic’ten de maç boyu Batshuayi’yi pozisyona sokmasını isteyen Karaveli, etkili hücum hattıyla istediğini almayı amaçlıyor.

ALAN SAVUNMASI YAPILACAK

Defans planlamasında da Rosier, Serdar, Vida ve Rıdvan 4’lüsünü korumayı düşünen Önder Karaveli, savunmayı önde kurup orta alanda takımı kalabalık tutacak. Fenerbahçe’den hiçbir isme adam markajı yapılmayıp alan savunmasıyla rakip takımın hücum organizasyonlarının engellenmesi amaçlanıyor. Karaveli’nin derbiye; Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Serdar Saatçı, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Rachid Ghezzal, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Cyle Larin ve Michy Batshuayi 11’iyle çıkması bekleniyor.

OĞUZHAN'DA PLAN AYNI

Kayserispor mücadelesinde sonradan oyunadahil olan Oğuzhan Özyakup, orta alandaki etkili görüntüsüyle dikkat çekmişti. Takımının 2-1 gerideyken skoru 4-2 yapıp kazanmasındaki temel etkenler arasında yer alan başarılı futbolcunun, yarın akşam Ülker Stadı’nda oynanacak derbiye de yedek başlaması, oyunun gidişatına göre süre alması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afrikalılar Türkiye'yi 'güvenilir ortak' olarak benimsiyor

Afrikalılar Türkiye'yi 'güvenilir ortak' olarak benimsiyor