20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya! Ünlü yıldız için ezeli rakip devrede

Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya! Ünlü yıldız için ezeli rakip devrede

Arsenal'in yıldız futbolcusu Nicolas Pepe için Beşiktaş uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Başarılı oyuncu için Fenerbahçe de devreye girdi. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya! Ünlü yıldız için ezeli rakip devrede

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kanat transferi için son aday Nicolas Pepe oldu ancak Beşiktaş bu transferde ezeli rakibiyle karşı karşıya kalacak.

Beşiktaş, Arsenal'le ayrılığın eşiğinde bulunan Fildişi Sahilli sağ kanat Nicolas Pepe'yle ön anlaşmaya vardı. Oyuncuyla 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus karşılığında el sıkışan Beşiktaş deneyimli ismin İngiliz ekibinden ayrılıp boşa çıkmasını bekliyor.

BONSERVİSİYLE AYRILMAK ZORUNDA
Arsenal menajeri Mikel Arteta'nın yeni sezon planlamasında bulunmayan ve takım kampına da alınmayan 1,83'lük hücumcunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi var. Geçen sezonu Nice'de kiralık olarak geçiren Pepe, kiralık olarak gidemeyeceği için ayrılmak zorunda.

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattında alternatifli bir kadro isteyen Güneş'in bu düşüncesi sonrası İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den gündeme alınan Nicolas Pepe konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 28 yaşındaki sağ kanat için menajeri aracılığıyla girişimlere başlayan ve bir süredir görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, deneyimli futbolcuyla ön anlaşma yaptı. Beşiktaş'ın Pepe'yle 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus karşılığında 3 yıllığına el sıkıştığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, Arsenal'den bedelsiz olarak ayrılma garantisi veren oyuncu menajerinden bu sözünü tutmasını bekliyor.

FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ
Rachid Ghezzal çok sakatlandığı için Arabistan'a satmak isteyen Beşiktaş, Nicolas Pepe'yi istiyor. Fanatik'in haberine göre, bu transferde ısrarcı olan Beşiktaş, son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu oyuncuyla temas kurduğu bilgisine ulaştı. Daha önce yıldız oyuncunun temsilcisinden söz alan yönetimin, bu yönde çalışmalarını sürdürmesi ve transferde ısrarcı olması dikkat çekiyor. (Fanatik)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşine kızıp 4 çocuğuna işkence etti! Cani babadan insanlık dışı yöntem

Eşine kızıp 4 çocuğuna işkence etti! Cani babadan insanlık dışı yöntem