19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Fenerbahçe'de ideal ilk 11 belirlendi

Fenerbahçe'de ideal ilk 11 belirlendi

Transfer döneminin sona ermesiyle Fenerbahçe'de ilk 11'de kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Teknik direktör Ersun Yanal kafasındaki ideal 11'i belirledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de ideal ilk 11 belirlendi

Bu sezonki hedefini sadece lig olarak belirleyen ve Avrupa'da yer almayan sarı-lacivertlilerde birçok isim yedek kalma ya da kadroya girememe durumuyla karşı karşıya kalacak.

Sadık, Serdar, Tolgay, Mehmet Ekici, Alper gibi isimler ilk etapta forma bulamayan tecrübeli oyuncular olarak dikkat çekiyor. Isla, Moses ve Hasan Ali iyileştiğinde rekabet çok daha artacak. Özellikle Gustavo'nun gelişi ile birlikte orta sahada Ozan'ın da forma giyme şansı azaldı.

İşte 2020 model Fenerbahçe! Ersun Yanal kafasındaki ilk 11'i belirledi...

Stoperde Zanka, Jailson ve Rami üzerinde duran Teknik Direktör Ersun Yanal sakatlar iyileştiğinde Dirar'ı sağ kanatta oynatmayı planlıyor. Bu da Moses ve Deniz Türüç'ün yedek oturması anlamına geliyor.

Tam kadro çalışmalar başlayınca Yanal'ın bu kadro üzerinde yoğunlaşacağı ifade edildi. Bu da birçok ismin forma bulamayacağı anlamına geliyor.

İşte 2020 model Fenerbahçe! Ersun Yanal kafasındaki ilk 11'i belirledi...

Muhtemel ideal 11'in Altay, Isla, Zanka, Jailson (Rami), Hasan, Gustavo, Emre, Dirar, Kruse, Rodrigues ve Vedat'tan oluşması bekleniyor.

İşte Ersun Yanal'ın kafasındaki ideal 11:

Altay, Isla, Zanka, Jailson (Rami), Hasan, Gustavo, Emre, Dirar, Kruse, Rodrigues, Vedat

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FİSKOBİRLİK TMO adına fındık alacak

FİSKOBİRLİK TMO adına fındık alacak