21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kasımpaşa muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kasımpaşa muhtemel ilk 11'ler

Son 10 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Son 10 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Sarı Kırmızılılar, 27 puanla 13. sırada. Son 3 maçından 9 puan çıkaran ve 21 puanla 17. sıraya yükselen Kasımpaşa ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte GS Kasımpaşa maçına dair tüm bilgiler ve muhtemel 11'ler...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Kasımpaşa muhtemel ilk 11'ler

Düşme hattı ile arasında 6 puan fark bulunan sarı kırmızılıar, teknik direktör Domenec Torrent ile birlikte çıkacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Son 3 maçından 9 puan çıkaran Kasımpaşa ise deplasmanda 4'te 4 peşinde olacak. Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman oynanıyor? Galatasaray - Kasımpaşa maçı hangi gün, saat kaçta? 

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı Nef Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY-KASIMPAŞA MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Aanholt, Aytaç, Cıcaldau, Fatih, Boey, Nelsson, Marcao, Emre, Morutan, Kerem, Halil

KASIMPAŞA: Hadergjonaj, Travnık, Hajradınovıc, Ertuğrul, Ouannes, Tarkan, Eren, Brecka, Doğucan, Ahmet, Umut

Galatasaray Kasımpaşa

GALATASARAY: 22 KASIMPAŞA: 6

Süper Lig'de Galatasaray ile Kasımpaşa 36. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 35 maçta Cimbom'un 22'ye 6 üstünlüğü bulunuyor. 7 mücadele ise berabere sonuçlandı. Aslan'ın 70 golüne Kasımpaşa 33 golle cevap verdi.

TORRENT İLK MAÇINI KAYBETTİ

Sarı-Kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 9 gol atan Cimbom, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. -2 averajı bulunan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında kazanması halinde rahat bir nefes alacak. Puan kaybı halinde ise düşme hattına biraz daha yaklaşacak ve korkulu rüya görmeye devam edecek. Terim ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Domenec Torent, ilk sınavını deplasmanda Hatayspor karşılaşmasında verdi. Galatasaray, sahadan 4-2'lik yenilgiyle ayrılırken Torrent, Kasımpaşa mücadelesiyle hem ilk kez sarı-kırmızılı taraftarların önüne çıkacak hem de ilk galibiyetini arayacak.

3 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Christian Luyindama, DeAndre Yedlin ve Ömer Bayram, Kasımpaşa karşısında kart görmeleri halinde ligin 23. haftasında Nef Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek.

EKSİKLER KORKUTUYOR

Galatasaray'da 8 futbolcu, farklı nedenlerle bugün karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan ve Ryan Babel maçta yer almayacak. Sarı-kırmızılılar, kırmızı kart cezalısı Taylan ve sarı kart cezalısı Berkan Kutlu'dan yararlanamayacak. Milli takımda olan Feghouli ile Mohammed de süre alamayacak.

ORTA SAHAYA AYTAÇ KARA

Bu sezon ligde ilk kez Hatay'da 4 gol yiyen Galatasaray'da Victor Nelsson'un yokluğu hissedildi. Yerine forma giyen Alpaslan, Danimarkalı stoperin boşluğunu dolduramadı. Cezası biten Nelsson, Kasımpaşa maçında 11'e geri dönecek. Marcao ile birlikte savunmada forma giyecek. Cezalı Taylan ve Berkan'ın yokluğunda ise 6 numaraya Aytaç Kara geçecek. Torrent, Hatay maçının ikinci yarısında Aytaç'ı savunmada kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İletişim Başkanlığı'ndan Anadolu'nun kültürel miraslarının tanıtımı için belgesel

İletişim Başkanlığı'ndan Anadolu'nun kültürel miraslarının tanıtımı için belgesel