21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 3 Mayıs mesajı!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 3 Mayıs mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi ve onun seçkin kadroları, milli bekamızı kucaklayan 1944 ruhuyla dimdik ayaktadır.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 3 Mayıs mesajı!

AVCI’DAN 3 MAYIS MESAJI!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Atatürk’ün milliyetçilik anlayışını terk eden ve devlet kadrolarını komünistlere teslim etme yoluna giden dönemin idaresince başlatılan tüm baskı, işkence ve zulümlere rağmen 1944’de ayağa kalkan milli ruh, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayraktarlığında tüm görkemiyle yaşamaya devam etmektedir. 3 Mayıs 1944’ün Türk tarihine altın harflerle yazdığı Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve diğer kahramanların bıraktığı miras sonsuza dek var olacaktır.” ifadesini kullandı.

NEDEN MHP VE DEVLET BAHÇELİ’YE SALDIRIYORLAR?

Türk Milleti’nin daha güçlü, daha müreffeh yarınlara ulaşmasının en güçlü reçetesinin Türk milliyetçiliği olduğunu söyleyen Avcı "Bu bilindiği içindir ki, Türk milliyetçileri daima hedef yapılmıştır. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizdeki ihanet güruhu sürekli olarak milli ve manevi değerlerimize yönelik yoğun bir saldırı halindedir. Hiçbir yabancı ideolojiye karşı çıkmayan, ancak, sadece Türk milliyetçiliğine hasım olan gayri milli bu unsurların, her fırsatta Türk milliyetçilerinin karargâhı MHP'ni ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi hedef almaları tesadüf değildir." dedi.

“MHP, HER TÜRLÜ OYUNU BOZMAYA MUKTEDİRDİR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı: "Asla başaramayacaklar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi ve onun seçkin kadroları, milli bekamızı kucaklayan 1944 ruhuyla dimdik ayaktadır. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ ilkesi ve inancını temsil eden MHP, her türlü oyunu ve ihaneti bozmaya muktedirdir. Türk Milleti’nin ebediyen var olma mücadelesinde ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecektir. Bu vesileyle, onurlu mücadeleleriyle bizlere esin kaynağı olan, yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, 3 Mayıs ruhunun mümtaz temsilcileri Başbuğ Alparslan Türkeş’i, Nihal Atsız'ı ve bütün milliyetçi kahramanları rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Cengiz: Unutmayacağız, unutturmayacağız

MHP'li Cengiz: Unutmayacağız, unutturmayacağız