21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Talisca bombası! Resmen açıkladı

Talisca bombası! Resmen açıkladı

Beşiktaş'ın başkan adaylarından olan Serdal Adalı'dan Beşiktaşlıları heyecanlandıran Talisca açıklaması geldi. Adalı, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çözülmesi halinde Talisca'nın hatta daha iyi isimlerin geleceğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Talisca bombası! Resmen açıkladı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı seçime günler kala önemli açıklamalarda bulundu. Adalı, özellikle finansal sıkıntıları aşmaları halinde Talisca hatta daha iyi isimlerin bile transfer edilebileceğini açıkladı.

"ABDULLAH AVCI'YA GÜVENİYORUM"
Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Serdal Adalı hakkında, "İnşallah bu hafta galip gelip, Galatasaray'ı da yenersek teknik ekip hakkında konuşulacak bir şey kalmaz. Ben takıma ve teknik ekibimize güveniyorum. İnşallah sene sonunda Abdullah Avcı ilk şampiyonluğunu Beşiktaş'ta yaşar." ifadelerini kullandı.

"HAKEM HATALARI NEYE GÖRE YAPIYOR"
Hakemler hakkında da konuşan Adalı, "Biz aslında takımı savunduk, hatalara tepki verdik ama medya önünde olmadığı için taraftarımız bunu görmedi. Geçen maçta ki hakem, genç hakem ama böyle hatalar olmaz. Genç hakemlerin ilk haftalar verip bizi deneme tahtası olarak mı görüyorlar. Hakem hataları neye göre yapılıyor hiç anlamıyoruz. Genç hakemlere de yazık 4 maçın haricinde bu tip maç verirseniz hata yapar ona da yazık . Böyle hakemlerin başlama maçı büyük maçlar olmamalı. Beşiktaş maçına verilmesin. İnşallah bir hata olmaz biz açıklama yapmak zorunda kalmayız. Beşiktaş deneme tahtası haline gelmesin. Hatadan sonra verilen kararlar hiç bir şeyi düzeltmiyor hata olduktan sonra hakemin sözleşmesini yırtmışsınız, hakemliğini bitirmişsiniz bu bizim emeklerimizi toparlamıyor bir senemizi yok ediyor. Önemli olan hakem hatası olmadan düzeltmek. Hata olduktan sonra ne işe yarar. Hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmak istemiyorum önemli olan bize veya herhangi bir kulübe olan hata üstüne geldiğin zaman ortaya çıkıyor. Diğer kulüpler gibi hakemi kontol altına almak için çıkıp konuşmak istemiyoruz. 4 büyüklerin maçını yönetmemiş ilk defa bizde denen birini veriyorlar buna izin vermeyeceğiz." dedi.

"TALISCA DA GELİR DAHA İYİLERİ DE"
Beşiktaş'ın başkan adayı Adalı, transfer için, "Devre arasında transfer düşüncemiz var. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Ciddi bir scout ekibimiz var. Çalışmalara başladık. Ocak ayında mutlaka forvet alacağız. Ekonomik sıkıntıları çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan 'yakaladık' demişti! Akıbetleri belli oldu

Erdoğan 'yakaladık' demişti! Akıbetleri belli oldu