21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Ünlü isim duyurdu! Çağlar Söyüncü'ye kötü haber

Ünlü isim duyurdu! Çağlar Söyüncü'ye kötü haber

İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Manchester United'ın devrede olduğu iddia edilmişti. İngiliz devi savunma bölgesi için Real Madrid ile Raphael Varane konusunda 50 milyon euroya anlaşma sağladı. Manchester Varane transferini gerçekleştirememesi halinde Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katacaktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü isim duyurdu! Çağlar Söyüncü'ye kötü haber

İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü için İngiliz devi Manchester United devreye girmişti. Real Madrid'den Raphael Varane'nın peşinde olan Manchester United transferi gerçekleştirememiş ve rotasını Çağlar'a çevirmişti. İngiliz ekibinin teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer Çağlar'ı takımında görmek isterken 65 milyon euro bonservisi gözden çıkarmıştı. İngiliz medyasının övgüler dizdiği Çağlar için Brendan Rodgers liderliğinde eşi görülmemiş bir başarı elde ettiğini yazılmış ve 25 yaşındaki milli oyuncumuz için Leictester formasıyla 82 maça çıktığı ve kulübün iki sezon üst üste Avrupa Ligi'ne katılmasında önemli rol oynadığı belirtilmişti.

ÇAĞLAR İÇİN KÖTÜ HABER GELDİ

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio Manchester United'ın Raphael Varane transferi konusunda Real Madrid ile anlaşma sağladığını duyurdu. 50 milyon euro bonservis konusunda anlaşan iki takım el sıkıştı. Raphael Varane önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyecek. Varane transferi gerçekleşmemesi halinde Manchester United Çağlar Söyüncü için girişimlerini tamamlayarak milli futbolcuyu kadrosuna katacaktı.

CHELSEA DE DEVREDE

Öte yandan Çağlar Söyüncü'ye Manchester United'ın ardından Chelsea'de talip oldu. Başarılı savunma oyuncusu Çağlar'ı kadrosuna katmak isteyen Chelsea İngiliz medyasına göre transfer yarışında. Çağlar'ın Leicester ile sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Japonya'dan Rusya'ya protesto notası

Japonya'dan Rusya'ya protesto notası