21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor 'Yılın Sporcusu' ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak

'Yılın Sporcusu' ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak

Taraftar etkileşim platformu Socios.com, Türkiye'nin en prestijli ve en köklü spor ödüllerinden olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri ile iş birliğine imza attığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Yılın Sporcusu' ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak

Socios.com, taraftara 68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde söz hakkı veriyor. Taraftarlar "Socios.com Taraftar Etkileşimi Özel Ödülü"nün kazananını belirleyecek.  

Mobil uygulama üzerinden yapılacak olan oylamada, taraftarlar "Socios.com Taraftar Etkileşimi Özel Ödülü"nün sahibini belirlemek için oy kullanacak. Bu yıl ilk kez oylamaya katılan taraftarlardan biri, ödül töreninde sahneye çıkarak özel ödülü takdim etme şansını yakalayacak.

"Taraftardan Fazlası Ol" mottosuyla, 120'den fazla global partneri ile dünya genelinde 1,5 milyon sporseveri tek bir uygulamada buluşturan Socios.com, daha önce de Barcelonalı taraftarlara Nou Camp'ta 11'e 11 maç yapma imkanı sağlamış, Apollon Limassol taraftarlarına hazırlık maçına çıkacak ilk 11'i, Young Boys'un deplasman forması, Morutan'ın forma numarası, Juventus ve Trabzonspor'un takım otobüslerinin dizaynı, Falcao'nun gol sevinci gibi birbirinden farklı oylamalar ile taraftarlara kulüp kararlarında etkili olma şansı sağlamıştı. 

Yılın Sporcusu ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak
 

ORGANİZASYON KAPSAMINDA TARAFTARLARIN DAHA AKTİF OLMASI SAĞLANDI 

Taraftarları oyunun tam merkezine konumlandırdıklarını söyleyen Socios.com'un Kurucusu ve CEO'su Alex Dreyfus, 68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri iş birliğini başlatarak taraftarlara yeni bir alanda söz hakkı vermenin mutluluğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin en köklü ve en prestijli spor ödülü olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri kapsamında, taraftarlara özel bir kategori üzerinden hem ödülü seçme hem de ödülü sahnede takdim etme fırsatının verilmesi "Taraftardan Fazlası Ol" mottomuzun tam bir izdüşümü oldu. Böylesine büyük bir organizasyonda yer almaktan son derece mutluyuz. Umarım Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri organizasyonu ile yaptığımız taraftarların daha aktif ve daha katılımcı olmasının altını çizdiğimiz bu iş birliği, sporun içindeki tüm paydaşlara da ilham verir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da PKK'nın kadın yapılanmasına operasyon

Diyarbakır'da PKK'nın kadın yapılanmasına operasyon