Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Yusuf Yazıcı'dan Gürcistan maçı öncesi açıklama: Tarih yazmak istiyoruz

Yusuf Yazıcı'dan Gürcistan maçı öncesi açıklama: Tarih yazmak istiyoruz

Türkiye Milli Futbol Takımı'nın önemli oyuncularından Yusuf Yazıcı, Gürcistan karşılaşması öncesinde umut dolu açıklamalarda bulundu. 2021 yılında yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak istediklerini belirten 27 yaşındaki futbolcu, "EURO 2024'te Türk futbol tarihinde unutulmaz bir başarıya imza atmak istiyoruz. Bunun için gerekli potansiyele sahibiz." şeklinde konuştu. Yusuf Yazıcı'nın bu sözleri, milli takımın geleceğe yönelik hedeflerini yansıtıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Yazıcı'dan Gürcistan maçı öncesi açıklama: Tarih yazmak istiyoruz
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Takım'ın önemli isimlerinden Yusuf Yazıcı, Gürcistan maçı öncesi BeFoot'a açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı, "2021'in kötü izlerini silmek istiyoruz." dedi. İşte milli futbolcunun sözleri...

"BASKI OLARAK GÖRMÜYORUM"

"Özellikle futbol söz konusu olduğunda Türkiye çok tutkulu bir ülke, milli maçlar söz konusu olduğunda bu tutku daha da yoğun yaşanıyor. Ben bunu bir baskı olarak görmüyorum. Bu motive eden bir duygu. Milyonlarca insanın aynı şekilde inandığını ve hissettiğini görmek harika. Son turnuvada (Avrupa Futbol Şampiyonası) hayal kırıklığı yaşadık. Bu kez taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz"

"BAŞARILI OLMAK İSTERDİK"

"Futbol kariyerimin en büyük hayal kırıklıklarından biri EURO2020. Milli takım her oyuncu için özel bir yere sahiptir, bu benim için de geçerli. EURO2024 benim milli takım düzeyindeki ikinci büyük turnuvam olacak. 2021'de bizim için olan umutların farkındaydık. Başarılı olmak isterdik ama bazen olmuyor."

"KÖTÜ İZLERİ SİLMEK İSTİYORUZ"

"Bu yaz, 2021'in kötü anılarını silmek ve Türk futbol tarihine damga vuracak bir başarı elde etmek istiyoruz. Bunu yapacak kapasitemiz var."

"FARKIMIZI GÖSTEREBİLİRİZ"

"EURO2020 bana başarılı olmak için her saniye performansınızın maksimumunu vermeniz gerektiğini öğretti. Bu turnuvaya daha tecrübeli bir şekilde geliyoruz. Farkımızı gösterebileceğimizi düşünüyorum."

"EŞSİZ BİR DUYGU"

"Trabzonlu bir çocuk Türkiye'yi temsil etmek nasıl bir duygu?"

"Eşsiz bir duygu. Hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum. Taraftarlar inanılmaz. Dünyanın neresine giderseniz gidin her zaman sizi desteklemeye geliyorlar. Bu eşsiz bir duygu. Nereye gidersem gideyim, hangi stadyumda oynarsam oynayayım, kafamı kaldırdığımda bir Türk bayrağı görüyorum."


"TARAFTARI GURURLANDIRMAK İSTİYORUZ"

"Oyunumuzla ve alacağımız sonuçlarla taraftarlarımızı gururlandırmak istiyoruz. Onlar bunu hak ediyor. Son turnuvada onları hayal kırıklığına uğrattık. Almanya, Türklerin çok yoğun yaşadığı bir ülke. Evimizde gibi oynayacağız. Amacımız bizi desteklemeye gelen taraftarımızı gururlandırmak."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nefesler tutuldu: Filenin Sultanları'nın Paris 2024 rakipleri belli oluyor!

Nefesler tutuldu: Filenin Sultanları'nın Paris 2024 rakipleri belli oluyor!