07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Yalı Çapkını'nda Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa ile ilgili gizem çözüldü

Yalı Çapkını'nda Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa ile ilgili gizem çözüldü

Popüler dizi Yalı Çapkını'nın yeni sezonunda, Halis Ağa karakterinin yokluğu izleyiciler arasında merak ve soru işaretlerine sebep oldu. Başarılı oyuncu Çetin Tekindor'un canlandırdığı Halis Ağa'nın dizide neden olmadığı, Kazım Ağa karakteri tarafından kısmen açıklığa kavuşturuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını'nda Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa ile ilgili gizem çözüldü

Yalı Çapkını'nın heyecan dolu 3. sezonu nihayet başladı! Dizi, iki yıllık büyük bir zaman atlamasıyla ekranlara geldi. Seyran ve Ferit'in yollarının ayrılması izleyicileri hayal kırıklığına uğratsa da, en çok dikkat çeken detay, Halis Ağa ve Asuman'ın hikayede yer almaması oldu.

Dizinin 13 Eylül Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümünde, Halis Ağa’yı canlandıran Çetin Tekindor'un ekranda olmaması, izleyiciler arasında "Halis Korhan öldü mü, neden yok?" gibi soruların gündeme gelmesine yol açtı.

OGM Pictures imzalı yapım, Cuma akşamlarını hareketlendirmeye devam ederken, Seyran (Afra Saraçoğlu) ile Ferit'in (Mert Ramazan Demir) aşkı sürse de yollarının ayrılması izleyicilerde hayal kırıklığı yarattı. Halis Korhan ile evin gelini Asuman’ın (Öznur Serçeler) neden görünmediği merak konusu oldu.

Halis Ağa dizide neden yok?
 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin merak ettiği konulardan biri, Halis Ağa'nın neden ekranda yer almadığıydı. Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa'nın diziden ayrıldığına dair bazı iddialar ortaya atılsa da, usta oyuncunun senaryonun gereği olarak geçici bir süre sahnelerde yer almadığı bilgisi geldi.

Dizinin sezonun başlamasıyla birlikte, Ferit Korhan’ın dedesi Halis Korhan ve evin gelini Asuman’ın hikâyede yer almadığı dikkat çekti. İzleyiciler, Halis Ağa'nın nerede olduğunu merak ederken, yeni bölümde Kazım Ağa'nın “Halis Ağa İsveç'te” demesiyle bu gizem bir nebze çözülmüş oldu. Çetin Tekindor'un Yalı Çapkını'na tekrar ne zaman döneceği ise henüz açıklanmadı.

Öznur Serçeler Yalı Çapkını'ndan ayrıldı
 

Yalı Çapkını'nın yeni sezonunun ilk bölümünde yer almayan Öznur Serçeler’in ilerleyen bölümlerde diziye katılması bekleniyordu. Ancak gelen bir teklif, durumunu tamamen değiştirdi. Serçeler, “Holding” dizisinin kadrosuna katılma kararı alarak yeni projeye geçiş yaptı. Başarılı oyuncunun, daha önce Bade İşcil’in adı geçen Ceyda rolünü üstleneceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın Portakal’da “Galata” filmi seyirciyle buluştu

Altın Portakal’da “Galata” filmi seyirciyle buluştu