09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Dünya "Bavul Cinayeti" davasında makyaj krizi!

"Bavul Cinayeti" davasında makyaj krizi!

ABD'nin Florida eyaletinde erkek arkadaşını bavula kilitleyerek boğmakla suçlanan kadın cinayet davası için saç ve makyaj istedi. Katil zanlısı Sarah Boone'un erkek arkadaşı bir bavulun içinde nefessiz kalıp ölürken güldüğünü gösteren dehşet verici bir video yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Florida'da erkek arkadaşını bavul içinde boğarak öldürmekle suçlanan Sarah Boone’un davası, Milton Kasırgası nedeniyle 14 Ekim’e ertelendi. Boone’un duruşmada saç ve makyaj yapılması talebi güvenlik endişeleri gerekçesiyle reddedildi.

bavul-cinayeti

Mahkemede Şaşırtan Talepler

46 yaşındaki Sarah Boone, erkek arkadaşı Jorge Torres'i 2020'de Winter Park’taki evlerinde bavulun içinde boğarak öldürmekle suçlanıyor. Boone, duruşmada saç ve makyaj yapılmasını talep etti ancak cezaevinde bu tür ürünlerin kaçak madde sayılması sebebiyle isteği reddedildi.

bavul-cinayeti

Son Anları Kaydedildi

Florida Savcılık Ofisi, Boone’un cep telefonundan çekildiği iddia edilen bir video yayınladı. 

Videoda Torres'in bavulun içinde mahsur kalmış halde, “Nefes alamıyorum” diye bağırarak yardım istediği anlaşılırken Boone'un bu duruma kahkaha atarak karşılık verdiği görüldü. 

Saklambaç ve Şarap Savunması

Boone, yetkililere verdiği ifadesinde, olay gecesi şarap içip saklambaç oynadıklarını, sonrasında kendisinin bayıldığını iddia etti. Ancak video kayıtlarında Torres’in bavuldan çıkmaya çalışırken Boone’un, “Bana yaptığın her şey için! Aptal. Bu senin suçun. Ah, bana ihanet ettiğinde hissettiğim şey bu.!” dediği duyuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ardahan'da yaralı 2 şahin tedavi altına alındı

Ardahan'da yaralı 2 şahin tedavi altına alındı