21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Emine Gökkız bulundu mu, öldü mü son dakika | Emine Gökkız kimdir, nasıl kayboldu?

Emine Gökkız bulundu mu, öldü mü son dakika | Emine Gökkız kimdir, nasıl kayboldu?

4 gün önce kaybolan Emine Gökkız isimli öğretmen için sosyal medya üzerinden yoğun bir gündem oluşturuldu. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte halkın desteği ile arama kurtarma çalışmalarında günler öncesinde kaybolan Emine Gökkız ile ilgili acı haber geldi. "Emine Gökkız nasıl kayboldu, nerede, nasıl bulundu, öldü mü, intihar mı etti, bulundu mu?" soruları yoğun olarak araştırılıyordu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emine Gökkız bulundu mu, öldü mü son dakika | Emine Gökkız kimdir, nasıl kayboldu?

Emine Gökkız isimli öğretmen, 4 gün önce yürüyüş için evden çıkıp ve bir daha kendisinden haber alınamadığı idda edildi. İlçede yaşayan yakınları, Emine Gökkız'ın 30 Temmuz günü sabah saatlerinde eşofmanlarını giyerek Ormanlık alanda kaybolduğu belirtildi. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri ve halkın da desteği ile arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirilen Emine Gökkız kimdir, bulundu mu, nasıl kayboldu, intihar mı etti? gibi soruların yanıtları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

EMİNE GÖKKIZ KİMDİR?, BULUNDU MU?

Emine Gökkız 42 yaşındadır. İzmir'de öğretmenlik yaptığı öğrenilen Gökkız tatil için Kahramanmaraş'a gelmişti. Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yürüyüş yapmak için ormanlık alana giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi 45 yaşındaki öğretmen Emine Gökkız, ormanlık alanda iple ağaca asılı olarak bulundu.

Emine Gökkız

EMİNE GÖKKIZ NASIL KAYBOLDU?

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Menemen ilçesinde öğretmen olan evli ve 2 çocuk annesi Emine Gökkız, 30 Temmuz günü sabah saatlerinde eşofmanlarını giyerek ve sadece yanına cep telefonunu alarak evden çıktı. İddiaya göre, merkez Pınarbaşı Mahallesi Boğasak mevkiindeki ormanlık alana spor yapmak için giden Emine Gökkız'dan yakınları bir süre sonra haber alamadı Telefonu bir gün boyunca açık olan ve arandığında çalan Emine öğretmen için yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Ormanlık alanda kaybolan Emine Gökkız için polis, jandarma ve AFAD ekipleri ve halkın da desteği ile arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

EMİNE GÖKKIZ ÖLDÜ MÜ, İNTİHAR MI ETTİ?

Arama kurtarma çalışmasının 4'üncü gününde öğretmen Emine Gökkız'ın cesedi Haymalı bölgesinde ormanlık alanda iple bir ağaca asılı vaziyette ölü olarak bulundu. Polis olay yeri ekipleri cesedin yanında incelemelerde bulunuyor. İlk bulgularda Emine öğretmenin intihar edebileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman yangınını başlatan zanlı tutuklandı

Orman yangınını başlatan zanlı tutuklandı