19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Gülben Ergen 'Taha Duymaz hayatını kaybetti' dedi, abla Semiha Duymaz'dan flaş tepki geldi

Gülben Ergen 'Taha Duymaz hayatını kaybetti' dedi, abla Semiha Duymaz'dan flaş tepki geldi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ailesiyle birlikte enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Büyük üzüntü yaşayan Ergen, "Yetişemedik, kurtaramadık seni" dedi. Haberin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından video yayınlayan Duymaz'ın ablası, "Şu an bekliyoruz, asılsız haberlere inanmayın. Biz burada umutla bekliyoruz" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gülben Ergen 'Taha Duymaz hayatını kaybetti' dedi, abla Semiha Duymaz'dan flaş tepki geldi

Pazartesi günü Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesi de enkaz altında kaldı. Günlerdir haber beklenen Duymaz'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

gulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_9394_m

"YETİŞEMEDİK, KURTARAMADIK SENİ"
Deprem bölgesine giderek depremzedelerin yanında olan şarkıcı Gülben Ergen, Instagram hesabından Taha Duymaz'ın videosunu yayınlayarak "Yetişemedik sana canım çocuk… Kurtaramadık seni" dedi. Twitter hesabından Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazdan bazı vatandaşların kurtarıldığını söyleyen Ergen, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda 'ses geliyor' mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı" ifadelerin kullandı.

gulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_5773_m

TAHA DUYMAZ'IN ABLASI YALANLADI
Gülben Ergen'in paylaşımı sonrası sosyal medyada Taha Duymaz'ın ölüm haberi hızla yayıldı. Ünlü aşçı CZN Burak ise enkaz başında Taha Duymaz'ın ablasıyla video yayınlayarak iddiayı yalanladı. Duymaz ablası, yaptığı açıklamada: "Şu an bekliyoruz, asılsız haberlere inanmayın. Biz burada umutla bekliyoruz. Böyle haberleri okuyunca daha çok panikliyorum ve oraya gitmeye çalışıyorum. Ekiplerin işlerini engellemek istemiyorum. Lütfen paylaşım yapmayın" dedi.

gulben-ergen-taha-duymaz-hayatini-kaybetti-dedi-15627011_8167_m

DERYA ULUĞ: TAHA'NIN OLDUĞU BİNANIN ÜZERİNE BİR BİNA DAHA YIKILMIŞ
Depremzedeler için günlerdir yardım toplayan ve bölgeden gelen haberleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan şarkıcı Derya Uluğ, önceki gün Taha Duymaz'la ilgili açıklama yapmıştı. Taha Duymaz'ın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığını ve büyük vinçlere ihtiyaç duyulduğunu söyleyen şarkıcı, "Bölgeye vinç gönderdik, haber bekliyoruz" demişti.

gulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_9863_m

YAYINLADIĞI VİDEOLARLA TANINDI
Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te Hatay Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. 7 kız 5 erkek kardeşi olan Duymaz, maddi imkanlar yüzünden 4. sınıfta okulu bırakmıştır. Sosyal medya hesabından yayınladığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz'ın en büyük hayali aşçı olmak.

gulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_8278_mgulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_649_mgulben-ergen-aci-haberi-verdi-enkaz-altinda-15627011_3405_m

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aynı takımdan 4 oyuncu! Burhanettin Sever de hayatını kaybetti

Aynı takımdan 4 oyuncu! Burhanettin Sever de hayatını kaybetti