Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan 4 genç, düzenlenen törende dualarla askere uğurlandı.
Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan 4 gencin önce ellerine kına yakıldı. Kınaları yakılan gençler belde meydanında kalabalık bir grup tarafından dualarla askeri birliklerine uğurlandı. Yapılan dua merasimine Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, belediye meclis üyeleri, belde halkı ve askerlerin aileleri katıldı.
Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde askere gidecek 4 genç dualarla uğurlandı. Kınaları yakılan gençler, belde meydanında kalabalık bir grup tarafından askeri birliklerine dualar eşliğinde veda etti. Küplü Belediye Başkanı, meclis üyeleri, belde halkı ve askerlerin aileleri de törende yer aldı.
